Hotel Sport Arena - Kralupy nad Vltavou-Lobeček (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Sport Arena - Kralupy nad Vltavou-Lobeček (hotel) vzdálenost: 0 km

Nově zrekonstruovaný hotel se nachází severně 20 km od Prahy, na okraji města Kralupy nad Vltavou (20 000 obyvatel), na dálniční tahu Praha – Drážďany (dálnice D8,exit 9 ), která umožňuje rychlé spojení do centra Prahy (cca 15 min). Též je možno využít k návštěvě hlavního města Prahy vlakové spojení, kterým se hosté dostanou přímo do centra na Masarykovo nádraží. Vlakové nádraží je od hotelu vzdáleno cca 2,5 km. Na letiště Praha - Ruzyně lze pohodlně dojet autem (cca 30 min).

Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho hotelu. Věříme, že jsme díky našim zkušenostem, vybavení hotelu a ochotnému personálu schopni uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Ať už na jednu, či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu. Příjemný personál na recepci rád zodpoví všechny Vaše případné dotazy.

Hotel sídlí v příjemném prostředí na adrese Mostní 812, Kralupy nad Vltavou. Pro rezervaci pokoje nás neváhejte kontaktovat.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz