Hotel U Kata - Kutná Hora (hotel, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel U Kata - Kutná Hora (hotel, restaurace) vzdálenost: 0 km

Hotel se nachází na okraji historického centra, v místech, kde ve středověku vedly městské hradby, jejichž část se dodnes zachovala i s tzv. Katovou brankou, jediným místem, kudy mohl mistr kat vcházet do města konat svou práci. Odtud také pramení název našeho zařízení – U Kata.

Jen pár minut chůze Vás dělí od míst, které byly pro svoji architektonickou krásu zapsány na seznam kulturního dědictví UNESCO (Vlašský dvůr, chrám sv.Barbory, Jezuitská kolej, Hrádek,…), pouhých 5 minut od sportovního areálu Klimeška (plavecký bazén, venkovní aquapark, tenisové kurty, beach volejbal, bobová dráha, fitness centrum, sauna, masáže, zimní stadion).

Centrální umístění hotelu, jeho zázemí, dopravní dostupnost, možnost bezpečného parkování a příznivé ceny předurčují hotel pro široké využití, od rodinných pobytů až po firemní akce. Součástí hotelu je i stylová středověká krčma s vyhlášenou česko-francouzsko-italskou kuchyní, nekuřácký salonek, školící místnost, půjčovna kol a prostorné parkoviště.

Hlavní důvody proč se ubytovat u nás:
1) jsme nejlevnější hotel v Kutné Hoře
2) máme velkou kapacitu 97 míst
3) máme vyhlášenou kuchyni
4) jsme centrálně umístění
5) máme prostorné uzavíratelné parkoviště
6) jsme rodinný podnik s více než 10-ti letou tradicí
7) jsme velmi dobře dopravně dostupní

Hotel U Kata nabízí ubytování ve 45 pokojích o celkové kapacitě 97 míst. Pokoje jsou rozděleny do kategorie EKONOMY odpovídající standardu 2 hvězdičky a kategorie STANDARD + NOVÁ BUDOVA-STANDARD odpovídající standardu 3 hvězdičky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením ( WC+sprchový kout ), barevnou TV s teletextem. Ve všech pokojích je k dispozici bezdrátové internetové připojení Wi-Fi.  K dispozici jsou pokoje různých druhů, které jsou samozřejmě i v různých cenových relacích.  V nabídce jsou pokoje Ekonomy, Standard a pokoj pro rodiny s dětmi-tz. Rodinný pokoj.

Hotelové služby:

- recepce otevřena denně od 7.00-19.00
-možnost úschovy cenností v trezoru, informační servis, prodej suvenýrů a map
-restaurace otevřena denně od 11.00-22.00
-snídaně PO-PA ( 7.00-10.00 ) SO-NE ( 8.00-10.00 )
-hotelový transport 8 místným minibusem ( Prague Airport, výlety do okolí Kutné Hory..atd. )
-služby hotelové prádelny

 

Restaurační část nabízí nevšední gastronomický zážitek česko-francouzsko-italské kuchyně, spojený s příjemným posezením ve středověké krčmě s kapacitou 50 míst, přímo vybízející k romantické večeři při svíčkách. Po dobré večeři je možno popít lahodného moku z Plzeňského či Kutnohorského pivovaru, vybrat z nabídky českých a zahraničních vín či ochutnat chloubu naší restaurace dezert Tiramisu, který připravujeme podle vlastní receptury.

Na přání můžeme uspořádat privátní nebo firemní oslavy od menšího počtu účastníků až po rezervování celé krčmy. Naše prostory jsou vhodné pro pořádání oslav narozenin, třídní sešlosti, svatby, firemní prezentace, ochutnávky vín, promoce, večírky pro zákazníky a firemní rauty. Na požádání Vám můžeme zajistit obsluhu v dobových kostýmech, vystoupení kata Mydláře, šermíře, břišní tanečnice, plivače ohně nebo kejklíře doprovázené živou středověkou muzikou a Váš večer se promění v nezapomenutelný zážitek.

Součástí restaurace je nekuřácký salonek s kapacitou 40 míst s možností bezplatného připojení na internet pomocí Wi-Fi technologie, vhodný pro větší skupiny i jednotlivce.

V letních měsících je otevřeno zahradní posezení, vhodné k uspořádaní svatebních hostin pod širým nebem či rožnění selat apod.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit





zdroj: www.KrasneCesko.cz