Lindner Hotel Prague Castle - Praha 1 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Lindner Hotel Prague Castle - Praha 1 (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Lindner Prague Castle leží v blízkosti Pražského hradu, světoznámého Karlova mostu a Petřínské rozhledny, nedaleko mnoha oblíbených pamětihodností. Neopakovatelnou atmosféru okolí hotelu umocňuje i nedaleká architektonická památka UNESCO – Strahovský klášter.

Stejně jako ve "Zlaté Praze", tak se i v samotném Hotel Lindner Prague Castle s důvtipem a mocným duchem času elegantně odrážejí záblesky dob minulých.

Díky centrální, přesto však klidné poloze, a okouzlujícímu designu se hotel stává příjemným přístavištěm při toulkách po městě, je vhodným místem pro strávení romantické dovolené, ale i pro pořádání konferencí a různých společenských akcí. Hotel nabízí jedinečnou příležitost, jak se v moderním prostředí nechat unášet i časy dávno minulými!

Lindner Hotel Prague disponuje 138 prostornými a elegantně zařízenými nekuřáckými nebo kuřáckými pokoji a apartmány, které své hosty jistě okouzlí svými překrásnými historickými detaily a neobvyklým designem. Příjemně strávené večery ještě vylepší náš "sladký pozdrav"!

Ve všech pokojích je prostorná koupelna s vanou, velká postel, pracovní stůl, internet zdarma, automat na čaj a kávu, kabelová televize s možností nadstandardní programové nabídky, žehlička i žehlicí prkno, telefon s možností přímé volby a funkcí voicemail, různé adaptéry, sejf a minibar.

V hotelu jsou i 2 pokoje s bezbariérovým přístupem.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit




zdroj: www.KrasneCesko.cz