Hotel Chotol - Horoměřice (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Chotol - Horoměřice (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Chotol je nově zrekonstruovaný hotelový komplex pro celkem 206 hostů, který je situován v poklidné obci Praha-Horoměřice, nedaleko letiště Praha Ruzyně. Díky své poloze je vhodný jak pro individuální, tak pro skupinovou turistiku. V dosahu hotelu jsou nejen krásy historického hlavního města Prahy, ale i jiná historicky, kulturně a přírodně zajímavá místa v České republice.

Hotel Chotol nabízí svým hostům příjemné prostředí s výborným zázemím a profesionálním personálem. Najdete zde restauraci, bar a bezplatné parkoviště pro hotelové hosty, internet zdarma.

Hotel Chotol nabízí pěkně a účelně zařízené pokoje, kterým nechybí vlastní sociální zařízení a televize. Všechny pokoje navozují atmosféru, ve které se budete cítit jako doma. Pro individuální potřeby našich hostů jsou připraveny pokoje s různým počtem lůžek - od jednolůžkových až po komfortní apartmány.

Apartmán nabízí nejvyšší luxus ubytování v našem hotelu. Kromě ložnice se dvěma lůžky je k dispozici obývací pokoj s rozkládacím lůžkem, prostorná předsíň, samostatné WC, koupelna s vanou a samostatný prostor pro Vaše zavazadla.

Dvoulůžkový pokoj je možno zvolit ve dvou variantách - se dvěma oddělenými lůžky nebo s jedním manželským lůžkem.

Naše jednolůžkové pokoje Vám poskytnou nocleh a zároveň domov při služebních i soukromých cestách.

Třílůžkové pokoje jsou vybaveny třemi samostatnými lůžky.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz