Hotel Union - Louny (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Union - Louny (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Union Louny je pøipraven nabídnout našim hostùm jen ty nejlepší služby. V samém centru Loun, pouhých pár krokù od Mírového námìstí a v tìsné blízkosti gotického kostela sv. Mikuláše, se nachází historicky známý hotel v renesanèní stylu - Hotel Union Louny. Je vyhledáván pro své klidné a tiché prostøedí a jeho umístìní je výhodné pro turisty i obchodníky s vyššími nároky na kvalitu služeb.

Jeho tradice se datuje od roku 1880 a dnes patøí k nejlepším zaøízením tohoto druhu v Lounech. Nabízí 26 dvoulùžkových a jednolùžkových pokojù s vlastní sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním pøíjmem a vèetnì dvou luxusních apartmá.

Stylová restaurace a rychta s kapacitou 120 míst Vám nabízí bohatý výbìr jídel a nápojù. Velký banketní sál s kapacitou 60 míst je vhodný nejen pro svatební hostiny, ale i ke školením a prezentacím, rautùm atd…, dále mùžete využít 2 menší salonky s kapacitou 40 a 20 míst.

Hotel Union Louny Vám poskytne pøíjemné ubytování. V rámci ubytovací kapacity hotel disponuje 26 pokoji a vèetnì 2 apartmá s prostornou vanou, sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním pøíjmem. Apartmá jsou navíc vybaveny trezorem a pøipojením na internet. V naší stylové restauraci jsou pro Vás pøipravovány speciality èeské a mezinárodní kuchynì na nejvyšší úrovni, také Vám nabízíme možnost snídaní, obìdù a veèeøí.

Romantické místo, kde je hotel umístìn, evokuje pocity spojené s historií mìsta, s pobytem zajímavých osobností v Lounech, s kladnou energií prostupující starobylé objekty. Právì tady, v historické èásti královského mìsta se pøíjemnì usíná.

Pohodlí, operativní øešení požadavkù hosta a nadstandardní kvalita jsou základními prvky poskytovaných služeb hotelu Union. Proto už samotnou objednávku ubytování vèetnì specifikace požadovaných služeb mùžete øešit prostøednictvím on-line rezervace pøímo ze své kanceláøe nebo ze svého domova.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz