Gondola**** - Plzeň (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Gondola**** - Plzeň (hotel) vzdálenost: 0 km

Znáte hotely v centru města, z jejichž oken vidíte buď magistrálu, nebo dvůr, kam ve dne v noci najíždějí zásobovací vozy? Nebo takové, které sice stojí stranou městského ruchu, ale jsou obklopeny panelákovým bludištěm a kamkoli je daleko? Myslíte si, že hotel ve středu města a přitom v klidném prostředí je utopie?

Pokud pochybujete, Hotel Restaurace Wellness Gondola**** Vás přesvědčí, že taková kombinace možná je. Přímo pod plzeňským náměstím Republiky, několik kroků od významných historických památek (v čele s proslulou plzeňskou věží, která „převyšuje kopce“) i obchodní zóny, s ideálním napojením na veřejnou dopravu, stojí náš hotel, který je připraven poskytnout Vám vysoký standard služeb ubytovacích, stravovacích i obchodních.

V Gondole najdete vše, co očekáváte od hotelu pro příjemný rodinný výlet, obchodní cestu, setkání s přáteli po letech, zkrátka pro všechny aktivity, které vyžadují kvalitní ubytovací servis a zázemí. Uspořádáme pro Vás rauty, bankety, svatební hostiny, promoční oslavy, v našich komfortně vybavených prostorách Vám poskytneme zázemí pro Vaše firemní jednání, kongres, školení nebo prezentace Vaší firmy.

Hotel má k dispozici 20 klimatizovaných pokojů (2 jednolůžkové a 18 dvoulůžkových, z toho 12 double a 6 twin), které jsou vybaveny vlastní koupelnou (se sprchovým koutem nebo vanou) s WC, televizorem s dálkovým ovládáním a satelitním příjmem, rádiem, přípojkou na internet (pevná nebo WIFI), telefonem s přímou volbou a minibarem. Před hotelem je parkoviště vyhrazené pro hotelové hosty.

Pro maximální spokojenost našich hostů zajišťujeme 24-hodinový room service, praní prádla, sekretářské služby, nabízíme též rezervace vstupenek na kulturní a sportovní akce. Hosté mají možnost využití přístupu na internet zdarma a samozřejmostí je zajištění jejich mobility prostřednictvím smluvní taxislužby.

Hotel Gondola Plzeň **** nabízí ubytování s 20 pokoji (double/twin), celkem 38 lůžek:

  • 18 dvoulůžkových z toho 12 double a 6 twin
  • 2 jednolůžkové

     


  • Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


    zdroj: www.KrasneCesko.cz