Dolce Villa Hotel - Praha 6 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Dolce Villa Hotel - Praha 6 (hotel) vzdálenost: 0 km

Boutique hotel Dolce Villa nabízí ubytování v útulných 21 dvoulůžkových pokojích a 6 apartmánech, včetně bezbariérového přístupu. Všechny pokoje jsou komfortně vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem, TV- SAT, vysokorychlostním internetem, minibarem a trezorem. Vybrat si můžete pokoj kuřácký nebo nekuřácký.

Strategická poloha boutique hotelu Dolce Villa zajišťuje hostům výbornou dostupnost k nejvýznamnějším památkám Prahy. Vzdálenost od Mezinárodního letiště Praha – Ruzyně 4,5 km, od historického centra je 7 km, od Pražského hradu 5 km.

Jistě oceníte také rodinnou atmosféru hotelu Dolce Villa s osobním přístupem k hostům, stejně jako klidné a romantické prostředí přírodního parku Šárka, neboť tato oblast má největší podíl zeleně ze všech pražských městských částí. Boutique hotel Dolce Villa je tak ideálním místem pro hosty na pracovních cestách, rodiny s dětmi i pro turisty.

V hotelu Dolce Villa jsou také vítány rodiny s dětmi. Zdarma Vám zapůjčíme dětskou postýlku. Děti do 6 let na pokoji s rodiči jsou ubytovány zdarma.

Snídaně formou švédských stolů se podávají v restauraci Dolce a jsou zahrnuty v ceně pokoje. K snídani servírujeme teplé a studené nápoje, sýry, uzeniny, jogurty, sladké pečivo či müsli. Z teplé snídaně namátkou míchaná vajíčka, omelety či párky.

Přejete-li si snídani na pokoj, stačí, když večer v našem seznamu vyplníte, co byste si přáli k jídlu a pití, a předáte jej na recepci. Hotelový personál vám vybranou snídani donese do pokoje v hodinu, kterou si sami zvolíte.

Jsme připraveni ubytovat i Vaše zvířecí miláčky či nabídnout nadstandardní služby (květiny na pokoji, romantická výzdoba s lahví šampaňského apod.). Během otevírací doby restaurace je hostům k dispozici room service. Nonstop přístupná recepce je připravena plnit veškerá Vaše přání. Zprostředkujeme pro Vás zapůjčení automobilu, průvodcovské služby či praní a žehlení prádla.

Pro osobní automobily hostů hotelu Dolce Villa je připravena podzemní garáž a nadzemní parkoviště v areálu hotelu, vše střeženo kamerovým systémem.

Propojením hotelu, kongresového centra a široké škály služeb wellness a rozmanitých sportovních služeb vznikl hotelový komplex schopný plně naplnit i náročnou klientelu. Hotel Dolce Villa je ideální pro firemní klienty, konferenční a incentivní akce, pro příznivce aktivní dovolené, rodiny s dětmi, turisty jednotlivce i skupiny.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz