Hotel Relax Park Modra Stodola - Horoměřice (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Relax Park Modra Stodola - Horoměřice (hotel) vzdálenost: 0 km

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km,  k Pražskému hradu cca  10 minut. V blízkosti hotelu se nachází zastávka MHD směr metro A –Dejvická. Možnost parkování na hlídaném parkovišti až pro 60 osobních automobilů

Restaurace

Království moderní gastronomie ve dvou patrech původní kamenné stodoly. Hlavní důraz je kladen na kvalitní suroviny, zpracované poctivými kuchařskými postupy - hovězí maso z ekologických chovů plemene  Aberdeen Angus  vyzrálého v naší chladírně a čerstvou zeleninu z rodinné farmy Semice. Nabízíme skvělé steaky a speciality české a moravské kuchyně. K dobrému jídlu patří i kvalitní víno od nejlepších vinařů jižní Moravy, Evropy i ze světa.

Prodejna hovězích specialit nabízí minimálně 4 týdny vyzrálé hovězí maso mladých býčků masného plemene ABERDEEN ANGUS a výrobky z domácí produkce – paštiky, klobásky.

Volnočasové aktivity

Privátní wellness centrum s whirlpoolem, finskou a bylinnou saunou, relaxační místností a masážemi pro Váš odpočinek během doby pobytu, 4 profesionální bowlingové dráhy s automatickými stavěči od firmy Brunswick, karambol, kulečník, fotbálek, trampolína, stolní tenis. Na zahradě areálu naleznete dětské hřiště, dětské lanové centrum, pétanque a  croquet.

Konferenční prostory

Plně vybavené prostory svou variabilitou uspořádání a komplexností nabízených služeb, včetně bezproblémového parkování i svou polohou v blízkosti letiště jsou ideálním místem pro konání školení, konferencí teambuildingů i večírků a dalších firemních akcí .Poskytujeme kompletní gastronomický servis.

Svatba

Neopakovatelná atmosféra svatebního dne podle Vašich individuálních přání a potřeb na jednom místě bez nutnosti přesunů. Od svatebního obřadu až po svatební noc pro novomanžele zdarma, pro svatební hosty za zvýhodněné ceny.

Dětský svět

 

Skvěle vybavené prostory pro pořádání dětských narozeninových oslav s bowlingem, trampolínou, venkovním i vnitřním dětským hřištěm, dětským lanovým centrem včetně kompletního gastronomického servisu, promítání pohádek apod. Profesionálně vedená dětská školička bowlingu pro děti od 6 do 15 let. 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 9.5000




zdroj: www.KrasneCesko.cz