Ramada Airport Hotel Prague - Praha (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Ramada Airport Hotel Prague - Praha (hotel) vzdálenost: 0 km

Moderně zařízený hotel se nachází na letišti Praha Ruzyně. Svou polohou, rozsahem a vysokým standardem poskytovaných služeb je hotel ideální pro obchodní cesty, krátkodobé pobyty a tranzitní ubytování.

Hotel patří do mezinárodního řetězce Ramada International v České republice.

Hotel nabývá stále více na významu i v návaznosti na otevření nového terminálu Sever II., který výrazně zvýšil počet odbavených cestujících a jejich pobyt v areálu letiště.

Hotel svým hostům nabízí odpočinek v pohodlně vybavených pokojích, občerstvení v restauraci s českou i mezinárodní kuchyní, prostor pro obchodní jednání v saloncích, klidné pracovní prostředí hotelového business centra.

Návštěvníkům hotelu nabízíme ubytování v 56 moderně zařízených pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vysoce funkčními protihlukovými okny, která garantují tichý a klidný pobyt. Ubytování nabízíme v plně klimatizovaných pokojích s pohodlnými zdravotními matracemi, zatemňovacími závěsy, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitními programy, trezorem, minibarem a WiFi - bezdrátovým připojením na Internet. Podle typu pokoje je hostu k dispozici sprchový kout nebo vana, velké zrcadlo a vysoušeč vlasů. Pro bezpečnost hostů je v pokojích instalován příruční tresor, vstupní dveře jsou opatřeny bezpečnostním kartovým systémem. Celý hotel je bezbariérový.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz