Obří akvárium - Hradec Králové (zoo)


Seznam lokalit v okolí


zoo, soukromá zoo Obří akvárium - Hradec Králové (zoo) vzdálenost: 0 km

ENVI DŮM s Obřím akváriem v samém centru Hradce Králové má svým návštěvníkům nabídnout bezprostřední kontakt s tropickou přírodou, chvíle odpočinku a sportu. Obří akvárium bylo otevřeno v roce 1998 jako první veřejné akvárium ve střední a východní evropě. Jedná se o největší sladkovodní akvárium. Jeho vznik podnítila láska k přírodě, městu Hradec Králové a ke krásným věcem. Již samotný název "ENVI" je odvozen z anglického slova environment, tedy životní prostředí. Objekt přivítal svého prvního návštěvníka v roce 1998.
Kromě obřího akvária s podvodním tunelem a deštným pralesem nabízí ENVI DŮM také videoprojekci přírodních krás na obří obrazovce v "Projekci U rejnoka". Pokud byste byli po prohlídce příliš znaveni je pro Vás připraveno Café Piraňa", kde se můžete občerstvit a přitom pozorovat dravé pirani. V objektu se též nachází rodinné sportoviště s ricochetovým kurtem, saunou a posilovnou, které nabízí aktivní odpočinek v soukromí s celou rodinou.
Zájemcům je k dispozici útulná a stylová konferenční místnost pro firemní večírky a podobná setkání. Doufáme, že návštěva v ENVI DOMĚ Vás donutí k zamyšlení se nad přírodou kolem nás a nad naším chováním k životnímu prostředí. Těšíme se na Vaši návštěvu v Hradci Králové a našem ENVI DOMĚ.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 8.0500










zdroj: www.KrasneCesko.cz