Aquacentrum Letňany Lagoon - Praha (bazén)


Seznam lokalit v okolí


bazén, koupaliště, aquapark Aquacentrum Letňany Lagoon - Praha (bazén) vzdálenost: 0 km

Plavecký bazén společnosti Letňany Lagoon působí na trhu sportovních služeb již od listopadu roku 2000 a svým významem patří k nejoblíbenějším zařízením tohoto zaměření v Praze. Udržet pozornost zákazníků a docílit pravidelnou návštěvnost vyžaduje po provozovateli investovat do nových aktivit a vytvářet tzv. ,,balíčky služeb", ve kterých si každý najde to své, podle zaměření a fyzické úrovně.

Bazénová hala nabízí krytý 25m bazén se šesti dráhami, kde 2 dráhy jsou trvale určeny pro kondiční plavání a zbylá část bazénu slouží jak pro zábavné aktivity, tak pro plavání. Ve velkém bazénu jsou umístěny boční masážní trysky, dnové masážní rošty a tzv. ,,protiproudová tryska“. Významnou dominantou je tobogán dlouhý 86m, který je vhodný pro všechny věkové kategorie. Příjemné večerní osvětlené, které je zabudováno do stěn vany bazénu jen dokresluje příjemný pocit při využívání jeho služeb.

Součástí bazénové haly je i masážní bazén pro 10 osob s masážní deskou umístěnou na dně bazénku, bočními masážními tryskami a masážními lůžky s teplotou vody 31 stupňů, dále pak dětské brouzdaliště s malou skluzavkou o teplotě 32 stupňů a zábavný bazének s masážními tryskami, rošty, chrliči vody a malou divokou řekou o teplotě 31 stupňů.

Součástí nabídky pro zpestření služeb krytého bazénu je i program tzv. "nafukovacího" aquaparku, který tvoří různé klouzačky, houpačky, kolotoče, plovoucí desky a trampolínky. Tento program je velmi oblíbený u našich mladších návštěvníků a je zařazován do rozvrhu provozních hodin při pořádání sportovně-zábavných akcí.

Velkou adrenalinovou výzvou je aquazorbing, což je nafukovací koule v průměru 2 m ze speciálního PVC. Koule se pohybuje po vodní hladině prostřednictvím naši chůze a celé zařízení rotuje tak , jaký impuls dostane. Jde o velmi zábavnou a koordinačně náročnou atrakci, která má velmi mnoho příznivců. Tato atrakce není vhodná pro těhotné ženy.

Součástí bazénové haly je rychlé občerstvení , které nabízí široké spektrum svých služeb. S ohledem na tuto skutečnost je velmi populární a žádané konání tzv. NAROZENINOVÝCH PÁRTY pro děti i dospělé. Součástí narozeninových párty je uspořádání soutěží a her pro oslavence a jeho hosty, včetně slavnostní tabule v prostorách haly bazénu. Největším oceněním pro oslavence jsou nejen dárky od kamarádů, ale i medaile a diplomy za dosažené výkony.

Bezbariérový přístup, včetně spouštěcího sedátka do vody !!!


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 5.8571




zdroj: www.KrasneCesko.cz