Cíl
kemp, tábořiště ATC Hradec - Rokle (kemp)
POPIS MAPA
MAPA CENÍK
PROGRAM / MENU FOTO A VIDEO
KAM V OKOLÍ

Autocamp Hradec se nachází asi 6 km od historického královského města Kadaně směrem na Žatec nedaleko řeky Ohře a velkého sportovního rybníku. V tomto pěkném prostředí a rájem pro rybáře vyrostla chatová oblast mající již více jak 160 chat. Ve vzdálenosti 15 km od Atc se nachází město Klášterec nad Ohří s pěkným zámkem a parkem. Světoznámé lázně Karlovy Vary jsou vzdálené 40 km a dále doporučujeme návštěvu nádherného zámku Krásný Dvůr s rozsáhlým parkem.

Rekreační zařízení nabízí zejména ubytování pro karavany a stany s využitím elektrické přípojky a 18 čtyřlůžkových chatiček.

K vybavení campu patří sociální zařízení, sprchy, zahradní zastřešená restaurace s možností stravování - snídaně, obědy, večeře (pro školy při předem dohodnutém množství a druhu jídla je poskytována sleva), kiosek s občerstvením a potravinami, kde je možno denně nakoupit čerstvé pečivo.

Součástí areálu je přírodní koupaliště se skluzavkami, lanovkou do vody a skákadlem, sportovní hřiště (nohejbal, volejbal, tenis), stolní tenis a dětské atrakce (pískoviště, kolotoče, houpačky, prolejzačky se skluzavkou a dětský koutek pro nejmenší).

Možnost zapůjčení horských kol a nafukovacích člunů. Dále i rybářské lodě za 100kč/den (150kč/2dny), grilu s elektrickým pohonem a objednání předuzeného selete.

V sezóně každou sobotu hraje k tanci a poslechu country kapela (Severák, Průvan, Negace, Elegance aj.).


Otevírací doba

sezóna: 15.4. - 15.10.

telefon +420 - 605 216 105


Kontakty


Adresa: Rokle-Hradec 87, 432 01, Rokle


Objednejte si ubytování

Napište nám (přímý kontakt na provozovatele kempu!)
Váš mail:
Předmět:
Telefon:
Zpráva:

ověřovací kód
opište kód      



Přihlášení       Facebook
Copyright © 2003-2020, M.Kamler, info@KrasneCesko.cz      © 1997 - 2020, TOPlist s.r.o.