Cíl
kemp, tábořiště ATC Komorník - Strmilov (kemp)
POPIS MAPA
MAPA CENÍK
PROGRAM / MENU FOTO A VIDEO
KAM V OKOLÍ

Autokemp leží v překrásné lesnaté krajině u obce Strmilov, na břehu rybníka Komorník o rozloze 60 ha a délce 3,5 km. Je možno se ubytovat v chatkách nebo ve vlastních stanech a karavanech.
Jsou zde výborné podmínky pro koupání, vodní sporty, houbaření a turistiku. Strmilovsko je branou do "ČESKÉ KANADY".
V okolí Strmilova je mnoho výletních cílů do vzdálenosti 20 km pro milovníky historie a přírody, turistiky a cykloturistiky. V blízkém okolí je řada kulturních a historických památek - Telč, Dačice, J. Hradec, Žirovnice, Landštejn, úzkorozchodná žel. Nová Bystřice a další.,br> Vhodné především pro rodiny s dětmi nebo sportovní a turistické oddíly.
Rybník je znám svou velmi čistou vodou, kterou si udržuje po celou rekreační sezónu a svou písčitou pozvolna se svažující pláží, která umožňuje koupání i našim nejmenším návštěvníkům. Jeho velká plocha umožňuje provozování windsurfingu, projížďky na šlapadlech, lodích či kanoích. Šlapadla a lodičky si můžete půjčit v naší půjčovně lodí na pláži.
V neposlední řadě je tato oblast známa i svým velmi čistým ovzduším, který je balzámem na dýchací ústrojí lidí z míst zasažených exhalacemi aut, továren apod.


Otevírací doba

Provozní období: 29.05. - 11.09.

telefon +420 - 384 392 468

telefon/fax - 384 392 468

Kontakty


Adresa: 378 53, Strmilov


Objednejte si ubytování

Napište nám (přímý kontakt na provozovatele kempu!)
Váš mail:
Předmět:
Telefon:
Zpráva:

ověřovací kód
opište kód      

Hodnocení lokality návštěvníky: 6.6667 z 10.


Přihlášení       Facebook
Copyright © 2003-2020, M.Kamler, info@KrasneCesko.cz      © 1997 - 2020, TOPlist s.r.o.