Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » lyžařský vlek, snowpark » Ski areál Lipno - Kramolín (lyžarské středisko)

Ski areál Lipno - Kramolín (lyžarské středisko) [9667]




Skiareál Lipno, jediné pětihvězdičkové středisko v Jihočeském kraji, je nejkomplexnějším rodinným lyžařským areálem v České republice. Čekají na Vás perfektně upravené, bezpečné a zasněžované sjezdovky, špičkově vybavená výuková hřiště s pojízdnými koberci, tři čtyřsedačkové lanovky, skicrossové dráhy i snowpark. Letošní novinkou je spojení lyžování s hitem sezóny Stezkou korunami stromů Lipno, která se nachází v areálu. Skiareál Lipno je jediným místem v České republice, kde je možné jít z lyží rovnou do korun stromů.

Lyžařský areál oprávněně patří stabilně k nejlepším v České republice. Jeho návštěva je tak správnou volbou jak pro jednodenního lyžaře, tak i pro lyžaře, kteří se v místě ubytují. Skiareál Lipno je prvním, který se zaměčuje na rodiny s dětmi, čemuž odpovídá například největší výuková plocha v České republice. Oblíbený Foxpark kapitána Lipánka patří ke špičce svého druhu. Výhodou Skiareálu Lipno je široká škála služeb a pohodlí na sjezdovkách. Lyžaři zaparkují automobil na bezplatném parkovišti, které se nachází hned u lanové dráhy Lipno Expres, a již se nemusí o nic starat - jen si užívat. Vše se nachází v docházkové vzdálenosti přímo v areálu. To samé platí i o ubytovaných, které do střediska přiveze bezplatný skibus ze vzdálenějších resortů. Dvě linky přepraví hosty i mezi dalšími místy v Lipně nad Vltavou - vodním rájem Aquaworldu Lipno, sportovní halou či restauracemi.

Lanová dráha Lipno Express je v provozu i v letních měsících, kdy slouží k dopravě pěších i cyklistů na vrchol Kramolín. Výstupní stanice je v těsné blízkosti Stezky korunami stromů Lipno.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)