Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » hotel, hostel » Hotel Na Trojce - Pusté Žibřidovice (hotel)

Hotel Na Trojce - Pusté Žibřidovice (hotel) [9653]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

60

Náš Hotel Na Trojce je ukrytý od shonu civilizace v podhůří Hrubého Jeseníku. To znamená, že je u nás v zimě spousta sněhu a v létě jasný sluneční svit.

I v těchto končinách však nabízíme výtečnou stravu a pohodlné ubytování za přátelské ceny a společně s překrásnou okolní krajinou si u nás lze odpočinout a pobavit se jak v létě tak v zimě a to až v počtu 60-ti návštěvníků všech věkových kategorií.

NOVINKA - nabízíme možnost dopravy naším minibusem !

Název hotelu je odvozen od čísla popisného 3. Vzhledem k jeho hodnotě lze usuzovat, že se jedná o jeden z nejstarších objektu v obci. Opak je však pravdou. Hotel je sice postaven na místě původního domku číslo 3, ale stavba hotelu proběhla v letech 1991 až 1992.

Stavitelé tehdejší doby zvolili dispozice rekreačního objektu s ohledem na okolní krajinu a potřeby rekreantů vyjíždějících do horské chráněné krajinné oblasti.
Z těchto důvodů má náš hotel bezespoldinové vytápění elektrickou energií, vlastní čistírnu odpadních vod, vlastní studnu, menší zastavěnou plochu díky nadstavbě na 3 patra apod.

Pro hosty je připraveno celkem 22 rekonstruovaných pokojů a to 2-, 3- a 4-lůžkových. V nich je dostatečné vybavení jak nábytkem tak i ostatními užitečnými předměty zpříjemňujícími pobyt našim hostům. Také na pokoji instalované umyvadlo s teplou vodou najde jistě uplatnění.

Sociální zařízení jsou rozmístěna v jednotlivých patrech tak, aby jich byl dostatečný počet pro všechny ubytované a to samozřejmě odděleně pro ženskou a mužskou část rekreantů. Tyto prostory prošly v červenci a srpnu 2007 rekonstrukcí a jsou tedy vybaveny novými zařizovacími předměty a především byl zásadním způsobem rozšířen jejich počet. Ve sprchách jsme se navíc snažili o zajištění maximálního pohodlí rekreantů a instalovali jsme do každého sprchového koutu i uzavírací dveře.

Společné prostory hotelu jsou vybaveny z ohledem na jejich maximální využití a splnění většiny představ našich hostů. V restauraci, která má 60 míst, je možné relaxovat při hře kulečníku, sledování kabelové televize nebo se občerstvovat u stále plně zásobeného baru. V době podávání jídel je tato restaurace využívána jako jídelna a to opět s možností zakoupení občerstvení u baru.

V příznivém počasí je oblíbeným místem velká venkovní terasa se zahradním nábytkem, na níž je z restaurace vstup.

Ve druhém patře hotelu je potom klubovna, kde je možné vyzkoušet své schopnosti ve hře ping-pongu, sledovat televizní pořady, ponořit se do literatury z bohatě naplněné knihovny a nebo třeba jen širokým oknem vyhlížet na hřeben Králického Sněžníku. Jindy zde umísťujeme nábytek a technického vybavení pro uspořádání sešlostí např. za účelem školení. Naopak, při vyklizení onoho nábytku, je zde možné nerušeně prožívat relaxačně zaměřená cvičení.

Pokud lze v této sekci popsat i blízké okolí našeho hotelu, tedy máme travnaté hřiště vhodné pro nohej- nebo volej-bal, venkovní ohniště pro romantické večeře, zrekonstruovaný venkovní 15m dlouhý bazén a budeme instalovat venkovní posezení na nejkrásnějším okraji pozemku s výhledem na (vele)hory...

Pro klidné spaní našich hostů umožňujeme jak umístění jízdních kol do zamykatelné kolárny tak i uložení lyží do lyžárny a obuvi do zamykatelných skříněk. Také je možné dohodnout zaparkování a uzamčení motorových miláčků do garáží pro ně postavených.
Pokud je venkovní parkování praktičtější, před hotelem máme dostatečný prostor pro zaparkování automobilů i autobusů všech hostů a to samozřejmě zdarma.



strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)