Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » restaurace, hostinec » Restaurace CLUB - Zábřeh (restaurace)

Restaurace CLUB - Zábřeh (restaurace) [9620]



60

Restaurace CLUB je v Zábřehu i v okolí známá jako restaurace, která sleduje dění. Její předností je profesionální obsluha, v letních měsících hosty přitahuje především oblíbené posezení na terase až pro 60 osob a nelze opomenout ani to, že CLUB sousedí s vyhledávaným Dance clubem Žumpa, kde můžete pokračovat v dobře načatém večeru. Restaurace se podílí na kulturních akcích pořádaných Zábřežskou kulturní s. r. o. (např. plesy, taneční, společenské večírky atp.)


Zakládá si na široké nabídce chutných jídel. Nabízí italskou gastronomii. Na své si zde tedy přijdou milovníci pizzy, salátů, těstovin, rizota, steaků, ale i ti, kteří dokáží ocenit přívlastková vína.

Hledáte-li vhodné prostředí pro pracovní schůzku, večeři ve dvou, oslavu narozenin nebo se zkrátka chcete jen dobře najíst v čistém prostředí, přijďte do CLUBu. S našimi službami budete zajisté spokojeni.

Restaurace Club zajišťuje rozvoz jídel - pizza, těstoviny, rizota, saláty, smažená jídla, tatarák aj., nealko i alko nápoje včetně kávy, dále nabízíme rozvoz hotovkových jídel ( denně výběr z pěti menu ) Pondělí - pátek v době od 11.00 - do 14.00 hod. ( minimální objednávka 2 x hotovka ), rozvážíme i polévku.

Rozvoz zdarma - Zábřeh, Rovensko, Lesnice, Leština, Rájec, Jestřebí, Nemile, Postřelmov
Minimální cena objednávky 90,-Kč, Rozvoz mimo uvedené obce za příplatek 50,-Kč, Možnost platit stravenkami


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)