Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » hotel, hostel » Hotel M*** - Šternberk (hotel)

Hotel M*** - Šternberk (hotel) [9607]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel M je moderní hotel, umístěný v historickém centru města Šternberka, oceněným titulem "Historické město České republiky roku 2008". Citlivé spojení zachované stylové architektury rekonstruovaného starého domu s moderními prvky splňuje všechny náročné požadavky současného cestovního ruchu a vytváří příjemnou atmosféru rodinného prostředí.

Hotel M nabízí svým hostům celkem 50 lůžek ve 24 jednolůžkových, dvoulůžkových i třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven samostatnou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC, telefonem a barevnou televizí se satelitem a samozřejmostí je bezdrátové WiFi připojení k internetu ve všech prostorách hotelu.
Hostům nabízíme také možnost zavítat do hotelu M se svým pejskem.

Svým hostům nabízí hotel M, kromě kvalitního ubytování také příjemné posezení ve stylové restauraci, snackbaru nebo na terase hotelu. Intimního prostředí banketního salonku (s kapacitou až 15 osob) je možno využít k rodinným oslavám i k nerušeným pracovním jednáním. Bohatý výběr ze stálého jídelního lístku je k dispozici stejně jako obědová polední menu v pracovních dnech.

Pro firmy nabízíme možnosti uspořádání školení, konferencí apod. s možností občerstvení formou cofeebreaku až po velkolepý raut, vše dle přání zákazníka. Samozřejmostí je pak také ubytování za zvýhodněné ceny po domluvě s provozovatelem!

Hotel M má kapacitu 50 lůžek v celkem 24 pokojích. Hosté mají na výběr z jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s možností přistýlky.

Všechny pokoje jsou velmi útulně, účelně a vkusně zařízeny, při vstupu na hosta dýchne domácí atmosféra a dbáme především na perfektní čistotu.

Všechny pokoje jsou vybaveny:
- samostatnou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a WC
- telefonem
- barevnou televizí
- satelitním příjmem
- připojení k internetu WiFi

WiFi připojení k internetu je k dispozici hostům v prostorách celého hotelu M.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)