Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » pension » Pension Věžka - Šternberk (penzion, restaurace)

Pension Věžka - Šternberk (penzion, restaurace) [9606]



54 20

PENSION

má celkovou kapacitu 54 lůžek. Ubytování nabízíme ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven novým, moderním nábytkem s vlastním sociálním zařízením – WC + sprchovým koutem a vlastním  televizním přijímačem.Všechny ubytovací prostory jsou nekuřácké.

RESTAURACE

součástí kvalitních služeb a příjemného odpočinku u nás je přirozeně i bezvadná kuchyně. Kapacita zdejší restaurace je 80 míst, v našem jídelníčku jsou pokrmy typicky české kuchyně, rozhodnout se ale však můžete i pro italskou pizzu, kterou Vám náš šéfkuchař zhotoví a postaví ji před Vás voňavou, vytaženou přímo z pece. Restaurace je pro Vás otevřena od 10 až do 22 hod.

KAVÁRNA, BAR, WIFI

jsou u nás k dispozici 24 hodin denně. Naše kavárna je pověstná především díky výtečné italské kávě, je zde ale také stálý široký výběr koktejlů dle Vaší momentální chuti a nálady.

ZIMNÍ TERASA

součástí restaurace je také nová terasa, kterou lze využívat celoročně k rozmanitým účelům. Její kapacita je až 120 míst k sezení. Slouží zároveň jako salonek pro uspořádání různých firemních akcí, večírků, školení nebo porad, ale také rodinných oslav, rautů, promocí, abiturientských srazů, svateb - včetně kompletního zajištění veškerého zázemí, od příjemného ubytování přes slavnostní tabuli, hudební produkci nevyjímaje.

POKOJE JSOU VYBAVENY:

  • vlastním WC a sprchovým koutem
  • televizním přijímačem s digitálním příjmem programů 
  • WiFi připojením
  • každý z pokojů je vybaven novým, moderním nábytkem

ZVÝHODNĚNÉ CENY 

  • pro novomanžele noc v apartmánu zdarma, při uspořádání svatební hostiny v našem pensionu


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)