Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační středisko Bozeňov (restaurace, ubytování)

Rekreační středisko Bozeňov (restaurace, ubytování) [9405]




Restaurace

Restaurace Bozeňov s kapacitou 80 míst je vybavena dětským koutkem, najdete zde krb, billiard, vysokou židlí pro nejmenší děti a pro vaše domácí mazlíčky máme připraveny misky s vodou. Prostory restaurace jsou nekuřácké.

Naši kuchaři připravují pokrmy z kvalitních a čerstvých surovin od místních dodavatelů. Velice oblíbené jsou speciální kulinářské akce, jako například Pstruhování, Žebrobraní nebo Svatomartinská husa. Připravujeme také speciality z grilu a udírny, které jsou umístěny na letní terase. Nejen sportovcům nabízíme speciální pokrmy na doplnění kalorií, točené nealkoholické pivo nebo energetické nápoje.

Terasa pro 70 osob je v provozu v letních měsících a bezprostředně navazuje na restauraci. Pro nejmenší je zde připraveno dětské pískoviště a trampolína, starší si mohou zahrát stolní fotbálek. Pro cyklisty jsou v prostoru terasy stojany na kola.

Naše restaurace je ideálním místem pro Vaši rodinnou oslavu, svatbu, firemní akci či jinou příležitost dle Vašeho přání.

Za kvalitu poskytovaných služeb, jejich jedinečnost a šetrnost k přírodě jsme v roce 2012 získali značku JESENÍKY originální produkt®.

Penzion

Nabízíme ubytování s celkovou kapacitou 44 osob ve čtyřlůžkových a dvoulůžkových pokojích. Čtyřlůžkové pokoje STANDARD jsou vybavené umyvadlem, toalety a sprchy jsou společné. Dvoulůžkové pokoje LUX mají vlastní sociální zařízení. Ubytovací část prošla v roce 2012 kompletní rekonstrukcí.

Nabídka ubytování:

  • 10 čtyřlůžkových pokojů STANDARD s umyvadlem a společným sociálním zázemím
  • 2 dvoulůžkové pokoje LUX s vlastní toaletou a sprchovým koutem
  • pokoje vybaveny stolkem, židlemi a šatní skříní
  • Wi-Fi zdarma
  • parkoviště pro Váš automobil
  • dětská postýlka (na požádání)
  • možnost ubytování domácího mazlíčka
  • nekuřácké prostředí

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)