Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Vsetín » hotel, hostel » Hotel Labyrint (hotel)

Hotel Labyrint (hotel) [9250]




Hotel se nachází v atraktivním horském prostředí moravskoslezských Beskyd na jižním svahu hory Trojačka v blízkosti prameniště řeky Rožnovské Bečvy obce Horní Bečva - Bečvice. Areál se nachází ve výšce cca 700 m. n m. Leží u hlavní silnice E 442 a je ideálně situován do krásného prostředí panenské přírody CHKO Beskydy. Je přilehlý ke středisku zimních sportů Sachova studánka. Okolní terény jsou ideální pro milovníky lyžování a zimních sportů. Lyžařský vlek s umělým zasněžováním a osvětlením pro noční lyžování cca 200m. V blízkém okolí je řada lyžařských středisek: Třeštík, Bumbálka, Bílá, Pustevny, Radhošť a Soláň. V létě možnost koupání v nedaleké přehradě, turistika, cykloturistika, houbaření, sportovní míčové hry, stolní tenis, volejbal, venkovní ohniště, vnitřní vyhřívaný bazén a malý venkovní bazén před hotelem. Venkovní bazén, tenisový kurt a bowling cca 200m od hotelu a jízdárna cca 1,5km.

Hlavní objekt je zděný, ojedinělý svým architektonickým řešením, pokoje jsou dvou až šesti lůžkové s přistýlkou se sprchou a WC. Dále je v LABYRINTu k dispozici jídelna, denní bar, víceúčelový sál s TV a videem, salonek pro cca 25osob.

Ve spodní části areálu jsou umístěny chatky o třech místnostech s vlastním sociálním zařízením. V horní části se nachází turistická ubytovna se společným sociálním zařízením. Pro letní pobyty je možnost využít ubytování ve stanovém táboře. Možnost parkování vozidel přímo v areálu

Ceník


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)