Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » ubytování v soukromí » Ubytování F - Malá Morávka (chata)

Ubytování F - Malá Morávka (chata) [9201]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Naše ubytování se nachází v Malé Morávce, která je nástupním místem do oblasti Hrubého Jeseníku. V roce 1995 se stala vesnickou památkovou zónou. Součástí obce je ves Karlov pod Pradědem, který je největším rekreačním střediskem Jeseníků s velkým množstvím lyžařských vleků vhodných jak pro začátečníky tak pro pokročilé.

Ubytování
Hostům jsou k dispozici 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením (na každý pokoj se vejde max 5 osob). K rekreaci si lze pronajmout celou kapacitu (pro skupinu lidí) nebo jen jednotlivé pokoje.
Ve společenské místnosti jejíž součástí je i kuchyňský kout, je hostům k dispozici televize se satelitem a videem, šipky (automat). Na požádání zapůjčíme zdarma deskové a společenské hry.

Parkování je možné přímo u ubytování na našem vlastním parkovišti (pro hosty samozřejmě zdarma).
Pro příjemné strávení letního večera je k dispozici venkovní posezení s krbem. Zdarma zapůjčíme - kuželky, petanque, badminton, míč.
V létě – mohou naši hosté využít ke koupání nedaleký vyhřívaný venkovní bazén.

Stravování
Hosté si vaří sami. K užití jsou 2 kuchyňské kouty. Každý pokoj má k dispozici svou skříňku s kuchyňským nádobím. Kuchyňské spotřebiče jsou pro všechny pokoje společné: elektrické sporáky, mikrovlná trouba, překapávač, rychlovarné konvice, 2 lednice.
V případě zájmu zajistíme stravování v sousedním rekreačním zařízení (možnost objednávky snídaní, polopenze nebo plné penze).
Nedaleko od našeho ubytování se nachází příjemná nekuřácká restaurace „U Krbu“ a kuřácká restaurace „U Křížku“ která kromě stálé nabídky poskytuje i polední menu.


Naše ubytovací služby jsme v roce 2008 rozšířili o masážní salon. Hosté si z nabídky mohou vybrat sportovní, relaxační či aromaterapeutickou masáž celého těla. (Cena masáží se odvíjí od hodinové sazby 300,- Kč /hod).


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)