Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » chata, chalupa » Horská chata MALÁ MORÁVKA (chata)

Horská chata MALÁ MORÁVKA (chata) [9199]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Turistické středisko Malá Morávka, které tvoří vstupní bránu do nejkrásnějších míst Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. Osm kilometrů vzdálená hora Praděd (1492 m. n. m.) je nejvyšší horou Moravy a v jejím okolí byla vyhlášena národní přírodní rezervace. Jeseníky se pyšní nejčistčím vzduchem ve střední Evropě.

Oblast je dobře dostupná vlakem, autobusem i autem. Je vyhledávaným turistickým cílem ve všech ročních obdobích. Nabízí vynikající podmínky pro pěší turistiku, vyjížďky na kolech, sjezdové i běžecké lyžování. Horská chata Malá Morávka je položena v příjemném a klidném prostředí u lesa, ve svahu údolí v nadmořské výšce 750 metrů., v těsné blízkosti ski areálu Kopřivná Chata Malá Morávka je v provozu celoročně. Poskytuje velmi levné ubytování v soukromí.

K dispozici je pro Vás parkoviště pro deset osobních automobilů. Je zde možnost venkovního posezení s ohništěm a k ke sportovnímu vyžití i venkovní stůl na stolní tenis či ruské kuželky. Ubytovací kapacita chaty - je 9 pokojů, 36 lůžek.

Vybavení a pobyt

Vytápění
Jednotlivé pokoje jsou vytápěny elektrickými přímotopy.

Stravování
Stravování je vlastní. V přízemí chaty je umístěna plně zařízená a vybavená samoobslužná společná kuchyně včetně jídelního nádobí. Malá kuchyňka je i prvním patře horské chaty.

Restaurace
Do vzdálenosti 500 metrů od chaty se nachází několik restaurací nabízející teplou kuchyni s vybranými krajovými specialitami.

Sociální zařízení
Umývárna je společná, sprchový kout je umístěn odděleně. WC i umývárna jsou pouze v přízemí chaty.s dostačující kapacitou při plném obsazení chaty.

Volný čas
V případě nepříznivého počasí lze odpočinku využít společenskou místnost s televizorem, videem a DVD. Pro děti jsou zde k dispozici společenské hry, knížky, hračky. V podzemních prostorách chaty je vybudován menší vinný sklípek se stylovým kamenným klenbovým stropem k příležitostnému využití a k menším oslavám.
Pouze ve vinném sklípku je kouření povoleno. Mimo tyto prostory je kouření Zakázáno!

Parkování
Přímo před chatou je parkovište, kde lze bez větších problémů zaparkovat až deset automobilů.

Cena a režim pobytu

Režim pobytu
Pobyty jsou týdenní s nástupem v sobotu mezi 14. a 15. hodinou a ukončením následující sobotu od 9. do 10. hodiny dopoledne. Délku pobytu lze dohodnout individuálně při sjednávání objednávky pobytu.

Týdenní pobyty
200 Kč za osobu a den, děti do 15 let 150 Kč, nejmenší do 2 let zdarma.

Kratší a Silvestrovské pobyty
300 Kč za osobu a den, děti do 15 let 200 Kč, nejmenší do 2 let zdarma.

Příplatek
Během topné sezóny se připočítává přirážka za každé neobsazené jednolůžko 50 Kč, za patrovou postel 90 Kč v rámci obývaného pokoje.

Záloha
Požadujeme 50% zálohu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)