Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » chata, chalupa » Wellness chalupa - Malá Morávka (chalupa)

Wellness chalupa - Malá Morávka (chalupa) [9187]




Wellness chalupa je nejluxusněji vybavená chalupa v celé Malé Morávce a Karlově. Za zmínku stojí například krytý vyhřívaný bazén s mořskou vodou, sauna, venkovní masážní vířivá vana nebo sluneční terasa.

Chalupa je situována přímo u lesa v údolí Karlova. Celá lokalita je součástí Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. Nad chalupou se táhne hřeben, který odděluje údolí Karlova od údolí Malé Morávky. Pár minut chůze lesem se také nachází známá kaple na kapličkovém vrchu. Nedaleko chalupy (asi 1 km) je také možnost koupání v přírodním rybníku napájeném z řeky Moravice. Na nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd je to 12 km. Stejně vzdáleno je také horské lyžařské středisko Ovčárna – Petrovy kameny. Za zmínku stojí také vyhlášené lázně Karlova Studánka, které jsou vzdáleny 7 km.

Vnitřní klimatizovaný bazén je o rozměru 8×3 m se slanou vodou, vybavený protiproudem pro vytrvalostní plavání a masážní vzduchovou perličkou. Celoročně v provozu. Kromě bazénu, sauny a dvou teras se v chalupě dále nachází solárium, masážní sprchový box, stolní fotbal, stylová hala s krbem, obývací místnost s TV/SAT + DVD, 2 kompletně vybavené kuchyně pro přípravu jídel, 3 koupelny, 3 WC. Kuchyně je vybavena myčkou nádobí. Zdarma je k dispozici bezdrátové připojení k internetu přes wi-fi. Máte možnost opékání ve venkovním krbu s udírnou. Parkování je přímo u chalupy.

Součástí objektu je venkovní masážní vířivá vana a rehabilitační masážní stroj.

Jsme schopni vám domluvit projížďky na koních, zajistit rybářské lístky nebo třeba odvoz na Ovčárnu. Můžeme vám zprostředkovat procedury ve Státních léčebných lázních Karlova Studánka.

Bez domácích zvířat.

Ubytovací kapacita

15 osob
1 × 2 lůžkový pokoj
3 × 3 lůžkový pokoj
1 × 4 lůžkový pokoj

možnost 2 přistýlek za příplatek




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)