Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » pension » Penzion Ema - Malá Morávka (penzion, restaurace)

Penzion Ema - Malá Morávka (penzion, restaurace) [9177]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

45 15

Penzion Ema Malá Morávka - Karlov pod Pradědem nabízí celkovou ubytovací kapacitu v počtu cca 45 lůžek. Pobyt lze doporučit jak pro méně náročnou klientelu, tak i pro velmi náročné klienty.

Apartmány  (samostatné bungalovy)
Zděné vytápěné apartmány s vlastním příslušenstvím jsou zvláště vhodné pro dvě spřátelené rodiny. V přízemí je ložnice o ploše 13 m2, s maximální kapacitou 4 lůžka. Sociální zázemí je situováno v přízemí. V patře je další ložnice o ploše 17 m2, (dvě válendy a dvě rozkládací křesla). Vytápění a ohřev vody je zajišťován elektricky. Apartmány jsou vybaveny televizním příjímačem.

Apartmán LUX (samostatný bungalov)
Je určen pro náročné klienty a je vybaven tak, aby splňoval náročné požadavky na ubytování. Každá ze dvou ložnic je komfortně vybavena (TV/SAT, radiobudík, kávovar, minibar, atd). Sociální zázemí pro celý apartmán je situováno v přízemí a je komplexně vybaveno, včetně vysoušeče vlasů a podlahového vytápění. Doporučená kapacita tohoto apartmánu je 1x2 osoby + 1x2 osoby, maximální kapacita 1x3 + 1x4 osoby. V případě, že klient požaduje celý apartmán a nevyužije doporučenou kapacitu, je možno cenu dohodnout individuálně. V těsné blízkosti apartmánů je hlavní budova se stylovou restaurací a krbem.

Apartmá  LUX (hlavní budova)
Kapacita apartmá je 2 osoby s možností přistýlky. Apartmá je luxusně vybaveno rustikálním nábytkem, 2x TV/SAT/TEL, možnost internetového připojení, autonomní přístupový systém, minibar, teplovzdušné vytápění s autom. regulací..
. Lázeň: vytápěná podlaha, masážní DUSH WC, hydromasážní box, vysoušeč vlasů...

Apartmá  LUX (hlavní budova)
Kapacita apartmá je 2 osoby s možností 2 přistýlek. Apartmá je luxusně vybaveno - rustikální nábytek, TV/SAT/VIDEO, možnost internetového připojení, autonomní přístupový systém, minibar, teplovzdušné vytápění s autom. regulací...
Lázeň: vytápěná podlaha, teplovzdušné vytápění s autom. regulací, klimatizace, masážní DUSH WC s osoušením , telefon, TV/SAT, minibar, vysoušeč vlasů, parní hydromasážní box "PHARO" s chromoterapií, aromaterapií a audiosystémem, masážní systém nohou, elektrické multimasážní křeslo, světelné efekty ...

Celková kapacita penzionu je 45 lůžek a celková plocha areálu je cca 4.000 m2. Areál se nachází bezprostředně u nejdelších a nejnáročnějších sjezdovek v Karlově. Délka sjezdovek je cca 800-900 metrů a jsou technicky zasněžovány. V blízkosti areálu se nachází dalších 12 sjezdovek různé náročnosti a délky.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)