Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » chata, chalupa » chata Baccara - Karlov pod Pradědem (chata)

chata Baccara - Karlov pod Pradědem (chata) [9161]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

45 45

Chata Baccara leží v horské obci Karlov v podhůří Jeseníků. Tato obec je jedním z největších center zimní a letní rekreace v této oblasti.
Její poloha umožňuje všem návštěvníkům v letních měsících turistické výlety za všemi zajímavostmi a přírodními krásami prakticky celých Jeseníků, a to jak při pěší turistice, tak i při cykloturistice (cca 400 km značených cyklotras).

V zimním období možnost lyžování jak přímo v samotném Karlově, kde je v provozu cca 14 lyž. vleků různých délek a náročnosti, tak i na nejvyšší hoře Jeseníků - Pradědu, kde je k dispozici velký lyžařský areál s několika vleky pro náročnější lyžaře.

Samostatná chata je vybavena 11 převážně čtyřlůžkovými pokoji (celkem 45 lůžek), stěny pokojů jsou obloženy dřevem, což umocňuje dojem z pobytu na horách. WC a sprchy jsou společné na patře. Dále je k dispozici společenská místnost, večer v provozu bar s nápoji.

U chaty je poměrně rozsáhlý pozemek s dětským hřištěm, pískoviště, ohniště, houpačky, kolotoč, kuželky, možnost zapůjčení zahr. grilu, možnost míčových her - fotbálek, volejbal, nohejbal apod., v letních měsících venkovní zahrádka s obsluhou.

Pro ubytované hosty je možno objednat stravu - polopenze - jídelna je přímo v prostoru chaty. Pro větší skupiny a lyž. kurzy možnost po dohodě plná penze.
Parkoviště pro os. vozy bezplatné pro hosty je přímo u chaty.

Vzhledem k tomu že v ubyt. prostorách jsou koberce, je nutno chodit po chatě v dom. obuvi - přezůvky!!

Na chatě Bacca nabízíme:
pro školy - školní výlety, lyž. výcvik. kurzy, mimo hl. sezonu školy v přírodě - slevy mimo sezonu až 20% - dle dohody, možnost škol v přírodě mimo sezonu (září až listopad, duben až červenec) velké slevy!!!
lyžařské výcvik. kurzy leden až duben - pro školy při naplnění kapacity snížená cena. V měsících květen, červen školní výlety.
pro rodiny - rodinná rekreace v zimních i letních měsících v domáckém prostředí, rodinné akce, oslavy, rodinná rekreace v zimních i letních měsících, strava - polopenze

Možno dohodnout i jiné akce dle potřeb a přání zákazníků.
Další informace Vám rádi sdělíme písemně nebo telefonicky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)