Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » chata, chalupa » Chata Sedmikráska (chata)

Chata Sedmikráska (chata) [9136]



Chata Sedmikráska se nachází v jedné z turisticky nejnavštěvovanějších částí chráněné krajinné oblasti Jeseníků, v Malé Morávce. Umístění penzionu přímo vybízí nejen k relaxaci uprostřed přírody, ale také k aktivnímu odpočinku v létě i v zimě.

Prostředí Vám umožní naplánovat si dovolenou nebo víkend přesně podle Vašich představ a přání, uspořádat firemní či soukromou akci, tak, aby jste se bavili i vy, organizátoři…

Na své si u nás přijdou všechny věkové kategorie (rodiny s dětmi, junioři, senioři, jedinci i organizované skupiny..) Věříme, že si z naší nabídky vyberete a jsme připraveni Vám pomoci s realizací Vašich plánů.

Chata Sedmikráska je umístěna v turisticky atraktivní oblasti Jeseníků, v Malé Morávce. Výhodou ubytování je příjezd přímo k budově, s možností parkování v rámci objektu.

Interiér chaty nabízí ubytování ve 2,3,4,5,6 lůžkových pokojích. Celková kapacita chaty je 45 pevných míst s možností přistýlek.

Sociální zařízení, WC, sprchy se nacházejí v přízemí objektu.

K příjemnému pobytu jistě přispěje i možnost snídaní (kontinentální, formou švédských stolů), plné penze či polopenze. Stravování je poskytováno ve stylové jídelně chaty. Nepochybně Vám při sportovních, oddechových i jiných relaxačních aktivitách přijde vhod domácí kuchyně. Obsluha naší kuchyně Vám vyhoví v případě nároků na individuální jídelníček (vegetariánská kuchyně, dieta apod.)

Pro školy v přírodě, lyžařské zájezdy máme připraveny speciální nabídku denních menu s pitným režimem.

V rámci hromadných akcí Vám připravíme speciality na gril, k opékání i speciální menu pro rodinné oslavy.

Zvukovou kulisu ubytování vytváří potok, který v horkých letních dnech může posloužit i příjemnému osvěžení.

ceník: http://www.chatasedmikraska.cz/cenik.php


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)