Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » hotel, hostel » Hotel Slunce - Rýmařov (hotel)

Hotel Slunce - Rýmařov (hotel) [9120]



20

Nabízíme Vám příjemné ubytování v Jeseníkách. Ubytovat se u nás můžete ve 13 pokojích. Kapacita hotelu je 33 lůžek s možností přistýlek. Na začátku roku 2008 plánujeme rozšíření ubytovací kapacity na 47 lůžek + přistýlky.

NOVINKA - všechny pokoje jsou pokryty bezdrátovým internetovým připojením.

Nabízíme Vám několik typů pokojů:

- jednolůžkové a dvoulůžkové podkrovní pokoje se soc. zařízením, barevnou TV + SAT. Pokoje jsou menší, ale o to příjemnější a útulnější.
- dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, barevnou TV+SAT
- apartmány skládající se ze dvou samostatných ložnic, které mají společné sociální zařízení. V každé ložnici je barevná TV + SAT. Apartmány jsou ideální pro rodiny s dětmi nebo dobré přátele.

Pro náročné hosty máme připraveno apartmá, které se skládá z ložnice, obývacího pokoje s barevnou TV+SAT, místnosti pro přátelská posezení nebo obchodní jednání, kuchyňky s lednicí a sociálního zařízení.

V našem hotelu se můžete bez obav ubytovat i se svým čtyřnohým miláčkem. Auto můžete nechat na parkovišti před hotelem nebo ho schovat do garáže, stejně jako Vaše kola či lyže.


RELAXAČNÍ POBYTY

Nabízíme Vám strávit jednu noc, víkend či celý týden v našem hotelu formou relaxačních pobytu. Náš hotel Vám zajistí příjemné ubytování, restaurace dobré jídlo a Aquacentrum vodní radovánky a ze série relaxačních pobytů „Doteky Slunce“ si můžete vychutnat i relaxaci formou masáží a peelingů.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)