Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Husí Lhota (obec) [6112]



Husí Lhota má v současné době 154 občanů s trvalým pobytem. Dále obec pravidelně navštěvuje asi 20 chatařů a chalupářů. Celkově je zde 61 čísel popisných. Katastrální výměra činní 332 ha. 

Obec je vybavena veřejným vodovodem. V roce 2000 byla dokončena komplexní rekonstrukce rozvodů elektrické energie – všechny kabely byly umístěny do země, a zároveň bylo zrekonstruováno venkovní osvětlení a obecní rozhlas. V roce 2004 byla provedena plynofikace obce. 

V obci se nachází dětské hřiště a pro sportovní vyžití obyvatel slouží víceúčelové sportovní hřiště, které bylo v roce 2008 celkově zrekonstruováno. Obyvatelé mohou využít také služby Místní lidové knihovny, která sídlí v budově Obecního úřadu, která je vybavena veřejným přístupem k internetu. 

Nejbližší ordinace praktického lékaře pro dospělé, dětského lékaře a stomatologa se nachází v 5 km vzdálené obci Březno. Ve Březně je rovněž Stavební úřad a pošta, pod které Husí Lhota spadá. Další úřady a služby jsou ve 13 km vzdáleném městě Mladá Boleslav. V obci působí Sbor dobrovolných hasičů.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie


Města, obce se stejným, nebo podobným názvem
Typ Název Vl. Zn. Okres
obec, osada Husí Lhota (obec) Mladá Boleslav



(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)