Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » hotel, hostel » Hotel Rohanov - Lhota nad Rohanovem (hotel)

Hotel Rohanov - Lhota nad Rohanovem (hotel) [47545]



Areál Hotelu Rohanov najdete v šumavské vísce Lhota nad Rohanovem. Součástí hotelu je velká udržovaná zahrada, kde můžete relaxovat. Děti mají k dispozici hřiště a prolézačky, mláděž a dospělí mohou využívat multifunkční hřiště s umělým povrchem.

Lesnaté okolí je jako stvořené pro rodinné výlety. Na své si přijdou turisté i sportovci. V blízkosti hotelu se nachází vrch Javorník (1065m.n.m), na jehož úpatí je sjezdovka pro děti. Současně je zde mnoho turistických stezek a v zimě upravených lyžařských stop. 
Oblast je vyhlášená velmi čistým ovzduším.

Ideální podmínky pro:

  • sportovní soustředění 
  • firemní akce, firemní večírky
  • zájmové a vzdělávací kurzy
  • školy a školky v přírodě
  • individuální rodinné výlety, atd.     

Hotel Rohanov je vhodný jak pro rodinnou dovolenou, tak pro větší skupiny, jednotlivce či skupiny. Celý hotel je nekuřácký a přijet můžete i se svými domácími mazlíčky.

Restaurace Rohanov připravuje pohoštění nejen pro hosty hotelu, ale také pro širokou veřejnost.

Pizza a burger s sebou/rozvoz Nabídku a bližší informace naleznete zde. Denní menu Nabízíme tradiční českou kuchyni a pro naše hosty máme připravenou bohatou nabídku jídel a nápojů. Každý týden sestavujeme výhodné polední menu, které standardně obsahuje polévku, výběr ze 3 hlavních jídel nebo pizzu. Aktuální nabídku naleznete na naší facebookové stránce

Pizza menu Součástí naší standardní nabídky jsou domácí pizzy z pece. Tématické menu Pravidelně připravujeme tématické menu např. zabijačkové hody, zvěřinové hody, velikonoční nebo svatomartinské hody. Rezervace v hotelové restauraci je možná na tel. čísle +420 773 320 286


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)