Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » pension » Penzion Benešova Hora - Benešova Hora (penzion)

Penzion Benešova Hora - Benešova Hora (penzion) [47523]




Rodinný penzion Benešova Hora se nachází v šumavské přírodě v blízkosti obce Vacov cca 5 km pod Javorníkem na Šumavě.

Jsme tu pro všechny, kdo si chtějí odpočinout na zdravém vzduchu.

Nabízíme pohodový pobyt pro rodiny s dětmi, ale i pro jednotlivce hledající klid či relax po sportovním vyžití (jízda na kole - turistika, golf... v zimě lyžování).

 

Restaurace penzionu je nyní pouze pro ubytované hosty a její prostory jsou k dispozici v době snídaní a večeří. Vše připravujeme, tak aby vám chutnalo, vybíráme některé suroviny od místních farmářů a zemědělců, používáme čerstvé bylinky ze zahrádky, tymián, šalvěj.. meduňku..mátu.. Snažíme se, aby snídaně byly vaším příjemným startem do nového dne. A stejně tak i večeře, které jsou jednotné, ale ne monotónní..respektujeme a bereme ohledy na různé alergie…a stejně, tak se i snažíme přizpůsobit malým strávníkům. Restaurace a celý prostor penzionu je nekuřácký – prosíme o respektování.

Kdykoliv to počasí dovolí, můžou hosté využít posezení na venkovní terase s hrnkem kávy nebo se skleničkou výborného vína z vinařství Jan Plaček. Letní počasí láká k večeřím z grilu a nebo jen tak si můžete opéct buřtík od místního řezníka na  ohništi pod hřištěm.. V přízemí penzionu můžou hosté posedět ve společenské místnosti, ta je otevřená po celý den – je zde větší televize, dvd…několik filmů… Knihy a hračky pro děti..také je zde mikrovlnná trouba, varná konvice..a společná lednice k úschově pár drobností…

Zároveň je penzion po dohodě dál k dispozici pro pořádání firemních školení, seminářů, pobytů škol a školek v přírodě…rodinných oslav. 

K ubytování je pro hosty připraveno 32 lůžek - 7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové. Apartmány se skládají ze dvou pokojů. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, vybavené ručníky s osuškou, mýdlem a sprchovým gelem. Pokoje jsou střízlivě zařízeny nábytkem z masívního smrku – působí příjemně a útulně.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)