Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » ubytování v soukromí » Zábrdský mlýn - Zábrdí (ubytování)

Zábrdský mlýn - Zábrdí (ubytování) [47383]




Mlýn se nachází v malebném údolí Šumavské řeky Blanice, ve které je možné oddávat se téměř všem vodním radovánkám. Nedaleko mlýna je nově vybudovaný jez, který je příhodným místem pro koupání.Okolí tvoří především lesy s loukami - ráj houbařů.

V našem mlýně Vám nabízíme ubytování až pro 8 osob. Je možné mít u sebe i domácí mazlíčky(objekt disponuje uzavíratelným dvrorem s garáží).

Ubytovací prostor se skládá z velké společné místnosti, kde je umístěna televize, rozkládací sedací souprava, čtyři lůžka a dětská postýlka. V místnosti je také jídelní kout a šatní skříň. Druhý pokoj je vybaven třemi lůžky a skříněmi. Další místností je kuchyně se sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a nádobím. Potraviny i nápoje lze také uložit ve sklípku. Samozřejmostí je koupelna se sprchou a oddělená toaleta.
Ve dvoře se nachází posezení v dřevěné pergole s krbem.

V okolí mlýna vede známá cyklostezka „V Husových stopách na Černou horu". Je samozřejmě možné navštěvovat také blízká letní i zimní centra zábavy a sportu. (více v sekci Kam na výlet).

Dovolená v Zábrdském mlýně - to je záruka letní pohody a klidu, čistého vzduchu a krásné přírody.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)