Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » pension » Penzion KOLO - Prostřední Svince (ubytování)

Penzion KOLO - Prostřední Svince (ubytování) [46913]




Penzion KOLO najdete v obci Prostřední Svince v jižních Čechách. Penzion leží na průsečíku turisticky atraktivních cest mezi Českými Budějovicemi, Českým Krumlovem a Třeboní. Zároveň nedaleko mezinárodní silnice E55, časté trasy za letní či zimní dovolenou. Penzion KOLO se tak může stát místem příjemného odpočinku na Vaší cestě. Okolí penzionu – Český Krumlov, Budějovice, Třeboňsko a další

Klidné prostředí Penzionu KOLO je dobrým výchozím bodem pro Vaše budoucí výlety ať už za přírodou, kulturou nebo historií kraje. Autem, vlakem, ale v penzionu KOLO, vlastním pohonem, protože okolí nabízí ideální terén pro rodinnou i sportovní cyklistiku. Římov s křížovou cestou a mimořádnou přírodou v údolí Malše s několika středověkýmí zříceninami, klášter Zlatá Koruna nejen se svojí historií, ale krásnou vltavskou stezkou, přes Dívčí kámen, Boršov, České Budějovice až k zámku Hluboká nad Vltavou. Nebo trasa kolem horní Vltavy z Lipna, přes klášter ve Vyšším Brodě, Čertovu stěnu, hrad Rožmberk až do Českého Krumlova. Výlet do chráněné oblasti Blanský les s úchvatným výhledem z vrcholu Kletě na Budějovickou pánev, na Třeboňsko se soustavou rybníků, na Novohradské hory a panorama Šumavy, při troše štěstí, s vrcholky Alp. Také Novohradské hory či lipensko poskytují všestranné turistické možnosti.

Ubytování v penzionu V penzionu KOLO nabízíme ubytování s objednávkou snídaně v pěti pokojích se třemi lůžky a možností přistýlky. V jednom dvoupokojovém apartmánu s pěti lůžky, kuchyňkou, obývacím a jídelním koutem a v jednom dvoulůžkovém pokoji s bezbarierovým přístupem. Pokoje jsou standartně vybaveny vlastní koupelnou a WC a možnosti připojení k internetu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)