Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Chrudim » ubytování v soukromí » Roubená chalupa - Paseky (ubytování)

Roubená chalupa - Paseky (ubytování) [46887]




O roubence Přijeďte strávit pár dní do nespoutaného kraje skalních měst a labyrintů, lesů, luk i hlubokých divokých říčních údolí Toulovcových a Městských maštalí nedaleko Skutče na Chrudimsku. Spousty pěších tras a cyklistických stezek, kterými je protkáno celé okolí, vás provedou krajinou, kde řádil loupeživý rytíř Toulovec.

Rádi bychom vás seznámili s naší nově postavenou poloroubenou chalupou, která se nachází na klidném místě v malé obci Paseky u Proseče.

Chalupa je nejen ideálním zázemím pro rodiny s dětmi, které mají rády přírodu a zvířátka, ale i pro vyznavače aktivního odpočinku, které potěší kilometry turistických tras a cyklostezek v blízkém okolí. stromový domeček.

Chalupa má dostatečně veliký oplocený pozemek, na kterém děti najdou stromový domeček, pískoviště, houpací síť a spoustu místa pro hry. Rodiče pak především ocenín venkovní terasu s posezením a zahradním grilem, z které budou mít své ratolesti neustále na očích. Na pozemku je také malá pastvina pro ovečky, které dokonale umocní váš prožitek z dovolené na venkově. stodolaV prostorné stodele můžete parkovat vaše vozy nebo jí lze využít jako ideální místo pro pingpongové turnaje. Stůl je samozřejmě k dispozici. Chalupa má prostoný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě koupelny a tři ložnice, v kterých se pohodlně vyspí devět osob.

(zákaz domácích mazlíčků)

Ubytování

K pronájmu poskytujeme celou chalupu. K dispozici je devět lůžek, rozdělených do tří pokojů, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvě koupelny. (poloha chalupy) (zákaz domácích mazlíčků) Ložnice a pokoje V přízemí je ložnice s manželskou postelí a dětský pokoj se třemi místy na spaní V podkroví je k dispozici větší pokoj s manželskou postelí a dvěmi jednolůžkovými postelemi. 

Obývací pokoj a kuchyňský kout

V prostorném obývacím pokoji je dostatek míst k sezení pro všechny ubytované. K dispozici je zde televize a audio technika. Wifi signál je v celém objektu. 

Kuchyň

K dispozici je plně vybavená kuchyně s lednicí, mrazákem, sporákem, horkovzdušnou troubou, myčkou na nádobí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, veškerým nádobím a věcmi pro vaření. V obývacím pokoji je jídelní stůl, u kterého se pohodlně nají sedm lidí.

Koupelna a záchod

V chalupě jsou dvěkoupelny a dva samostatné záchody. V přízemí je větší koupelna s vanou a pračkou. V podkroví je menší koupelna se sprchovým koutem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)