Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » ubytování v soukromí » Schwarzenberská myslivna - Jaronín (ubytování)

Schwarzenberská myslivna - Jaronín (ubytování) [46872]

Kulturní památka (KP)


Klid, překrásná příroda, čisté ovzduší a komfort nově zrekonstruované historické stavby, to vše nabízí schwarzenberská lesovna Jaronín.

Původní historická budova, jež se pro svou výjimečnost stala památkově chráněným objektem, se rozkládá v nadmořské výšce 700 m na jihovýchodním svahu s kouzelným výhledem do okolí, jemuž dominuje vrchol Kleť. Lesovna je zasazena do malebné přírody centrální zóny chráněné krajinné oblasti Blanský les.

Objekt disponuje vlastním uzavřeným dvorem o rozloze 400 m2, soukromým jezírkem a souborem přilehlých pozemků. Překrásná je původní architektura a výzdoba se zachováním plně funkčních dobových kachlových kamen. V lesovně naleznete i saunu, nové koupelny a především velkorysé prostory s vysokými stropy.

Hledáte místo v naprostém klidu a soukromí, skryto od dnešní rychlé doby? Pak Vás zveme k nám na schwarzenberskou lesovnu Jaronín, kde na Vás dýchne čarovná atmosféra počátku minulého století přímo vybízející k odpočinku a nabrání nových sil.

Lesovna Jaronín prošla poslední rekonstrukcí v roce 2019. V rámci této rekonstrukce byly kompletně zrenovovány půdní prostory objektu. Vznikl zde další byt s velkorysým prostorem, který se dá využít jako jednací místnost v případě team – buildingů anebo společenská místnost. Kapacita tohoto prostoru je 6 lůžek, kompletní kuchyně, koupelna, WC a společenské prostory pro 20 lidí.

HISTORIE

Myslivna byla vybudována v roce 1911 na příkaz knížecí rodiny von Schwarzenberg žijící tehdy na nedalekém zámku Hluboká. V roce 2013 byla myslivna se zachováním původní architektury kompletně zrekonstruována tak, aby sloužila k rekreaci a perfektnímu odpočinku svých hostů.

 

Myslivna nabízí 3 nové, nadstandardně zařízené rekonstruované byty. Je však též možné pronajmout si myslivnu kompletně jako celý objekt. Každý byt má plně vybavenou kuchyň, koupelnu, WC, TV. Byty v přízemí mají kachlová kamna. Velký byt v přízemí má podlahové topení, vlastní saunu a vyhřívanou pec k ležení. Ve sklepní části myslivny naleznete vinný sklep s posezením a wellness (vířivá vana, infrasauna, masážní sprcha).

Výhled z bytu v patře na Kleť jižním směrem

Výhled z bytu v patře na Kleť jižním směrem

Moderní kuchyňská linka ve velkém bytě v přízemí

Moderní kuchyňská linka ve velkém bytě v přízemí

Velký byt v přízemí - vyhřívaná pec k ležení v kuchyni

Velký byt v přízemí – vyhřívaná pec k ležení v kuchyni

Byt v přízemí – velký 140 m2

(kapacita 5 lůžek plus 1 přistýlka): vstupní hala, kuchyň s jídelnou a kachlovými kamny s možností ležení, koupelna (sprchový kout i vana), sauna, obývací pokoj s kachlovými kamny a výhledem na Kleť, 2 ložnice

Byt v přízemí – malý 55 m2

(kapacita 3 lůžka plus 1 přistýlka): kuchyň s jídelnou, koupelna se sprchovým koutem, obývací ložnice s původními kachlovými kamny a výhledem na Kleť

Byt v patře 100 m2

(kapacita 3 lůžka plus přistýlka v mezonetové ložnici, 2 lůžka plus přistýlka v obývací ložnici): vstupní hala, kuchyň, koupelna (sprchový kout i vana), mezonetová ložnice, obývací ložnice s výhledem, TV, kachlová kamna

Podkrovní byt / společenská a zasedací místnost – 130 m2

(Kapacita 6 lůžek): vlastní kuchyně, koupelna, společenská místnost s velkým stolem pro 20 lidí. Kachlová kamna s otevřeným ohněm. Kožená sedačka. Ložnice v mezonetu.

 

Služby nad rámec ubytování:

Prostřednictvím partnerského objektu Šindlovská krčma (www.sindlovskakrcma.cz) je možné zajistit i catering. Typicky při oslavách anebo i individuálně formou dovozu večeře. Tuto službu je možné na dotaz individuálně sjednat.

Dále nabízíme soukromé parkoviště pro ubytované hosty zdarma, prostory pro uložení kol, prádelní kout.

Uzavřený dvůr nabízí velkorysý diskrétní prostor pro odpočinek.

WIFi Zdarma logoObjekt je plně pokryt internetovým WiFi připojením.

Kouření ve vnitřních prostorách není dovoleno.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)