Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » pension » Penzion Arnika - Roudnice (ubytování)

Penzion Arnika - Roudnice (ubytování) [46059]




Přijměte prosím naše pozvání do malebné krajiny západních Krkonoš s výhledem na Kotel a nedalekou sjezdovku ve Vítkovicích - ski areál Aldrov, spolu s kilometry vyznačených a upravených běžkařskýmch tratí. Naše mnohaleté zkušenosti, vybavení penzionu a ochotný personál nám umožňují uspokojit každého. Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu.  Samozřejmostí je čistota a každodenní úklid. Příjemný personál rád zodpoví všechny Vaše případné dotazy.

Začali jsme fungovat v únoru 1984 jako škola v přírodě pro Prahu 9, a to až do roku 1993.
Od června 1993 si nás do svých šikovných rukou převzal, s hlavou plnou dobrých nápadů, pan Miroslav Zrzavý.
Jednu zimu Arniku provozoval pan Schmitt a poté ji začala provozovat sama obec Jestřabí v Krkonoších. Dále ji měl v nájmu Miroslav Zrzavý, za jeho vedení zaznamenala největší rozkvět.     
Pod vedením Miroslava Zrzavého, který tu s námi byl až do roku 2006, se nás, zaměstnanců Arniky, vystřídalo mnoho, ať už jsme byli z Roudnice, Křížlic či Jestřabí, a musíme říci, že zde nechal ze sebe to nejlepší. Nám, kteří jsme měli tu čest s ním zde strávit dny, měsíce a roky, se při vzpomínce na něj vykouzlí na tvářích úsměv, ale i vážnost i uznání jeho zásluhám.
Bylo nám tu dobře a  je nám tu dobře stále.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)