Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » ubytování v soukromí » Horská chalupa U Hrušků - Křížlice (ubytování)

Horská chalupa U Hrušků - Křížlice (ubytování) [46057]




Chalupa s finskou saunou, vlastní pivnicí s točeným pivem (pivnici si klienti obsluhují sami), s nadzemním bazénem a prostornou pergolou s grilem se nachází na polosamotě v klidném postředí Krkonoš. Ubytování je ideální pro 2-3 rodiny, ale také ubytuje až partu do 18 osob. (Cena se odvíjí dle počtu osob).

Chalupa se nachází v obci Křížlice-Jestřabí v Krkonoších u Horních Vítkovic s výhledem na Žalý (1031m n.m.)-Benecko. Má 2 velké apartmány. Jeden 6 lůžek (2 oddělené ložnice) a 2 přistýlky. Druhý je mezonetový 2 lůžka + 3přist. dole, mezonetová ložnice 4 lůžka. Každý má vlastní koupelnu a WC a vlastní kompletně vybavenou kuchyň (mikrovlnka, rychlovarná konvice, myčka, pečící trouba, lednice) a televizor. Dále je v poschodí obývací místnost s televizorem se sat. příjmem. V celém objektu je Wifi zdarma. Možno posedět v pivnici, kam Vám doručíme sudové pivo dle výběru. Celý objekt je vytápěn automatickým kotlem. K apartmánům vede zvláštní samostatný vchod. Objekt je oplocen. Parkuje se v zimě i v létě u chalupy, pouze při sněhové kalamitě v zimě 60m nad chalupou. 

Skiareál Aldrov Vítkovice je vzdálen 2,5 km (4 min autem), Benecko cca 7km, 9km Horní Mísečky, 14km Rokytnice. K relaxaci klientům nabízíme finskou saunu. V létě můžete posedět na zahradě v pergole s krbem a k využití je i nadzemní bazén se solárním ohřevem o velikosti 5,7 x 3,8 x 1,2m a terasa se slunečníkem. Dále je ve stodole u chalupy vlastní pivnička s krbovými kamny, točené pivko (dle vlastního výběru) i jiné nápoje. Pivničku si ubytovaní provozují sami. Možnost dětské postýlky zdarma - nutno oznámit předem.
Pobyt s domácím zvířetem je možný.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)