Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Strakonice » ubytování v soukromí » Farma Malenice - Malenice (ubytování)

Farma Malenice - Malenice (ubytování) [45919]




Vítáme Vás na naší zemědělské farmě, která se nachází v Jižních Čechách v malebné vesnici Malenice, rozkládající se v nádherném přírodním prostředí v blízkosti NP Šumava. Malenice leží na trase mezi Strakonicemi a Vimperkem, proto je zde dobré vlakové spojení, využít lze též i autobus. Farma se zabývá chovem mnoho hospodářských zvířat (koně, krávy, ovce, kozy, králíci, kachny, husy…) Malebné prostředí je ideální pro odpočinek, pěší i cykloturistiku, nebo návštěvu památek.

Na své si přijdou jedinci milující klid, pěší turistiku nebo cykloturistiku. V okolí se nachází mnoho zajímavých turistických stezek, cyklostezek, památek a přírodních krás. V létě jsou lesy plné hub a jiných lesních plodů. Pro zájemce je možná jízda na koni, či svezení dětí na koni. Koupání je možné v místní řece Volyňce, pro náročnější je koupaliště ve Volyni (7 km) a plavecký bazén ve Strakonicích (18 km). V zimě si můžete zalyžovat v blízkých lyžařských areálech (Zadov, Kubova Huť, Kvilda). 

Ubytování na farmě: Jde o nově vybudovaný rodinný apartmán v podkroví pro 1 - 5 osob. Toto ubytování je ideální jak pro rodiny s dětmi, prarodiče s vnoučaty či jednotlivé páry, tak pro dovolenou s vlastním koněm – koníky máte přímo pod sebou v boxech.  K dispozici je venkovní posezení se zahradním nábytkem a grilem nebo otevřené ohniště. 

Velikost obytné jednotky je 2+kk.
Kuchyně - elektrický vařič, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná                                    konvice, základní kuchyňské nádobí 
Malý pokoj - 2 lůžka (soukromí)
Velký pokoj - 3 lůžka (soukromí), televize
Koupelna -  sprchový kout
WC 
Ubytování na statku: Ubytování se nachází v klidné osadě Straňovice patřící k obci Malenice. Ubytování na našem statku je ideální možností strávení dovolené nebo víkendu zejména pro rodiny s dětmi nebo prarodiče s vnoučaty, které mohou nahlédnout do venkovského života na statku, mohou se seznámit s chovem králíků, koček, psů, ovcí, krav a koz. Statek má uzavřený dvůr a kolem velkou zahradu. K dispozici je otevřené ohniště nebo gril. 
 
Velikost obytné jednotky je 4+1.
Kuchyně - elektrický sporák, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná                                                     konvice, nádobí 
Obývací pokoj - slouží jako společenská místnost- televize, rádio 
3 velké pokoje - v každém pokoji 2 lůžka (soukromí), po domluvě možnost                          přistýlek 
Koupelna 
WC 

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)