Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » hotel, hostel » Hotel Atom - Třebíč (hotel)

Hotel Atom - Třebíč (hotel) [45799]




Poskytujeme komfortní ubytování, ať už je účel vaší cesty jakýkoliv. Díky kapacitě více než 200 lůžek zvládáme i velké skupinové pobyty. Naši pohostinnost a skvělé služby můžete vyzkoušet také v rámci pořádání akcí – společenské události, firemní akce, konference, školení, prezentace, svatby, oslavy – žádná akce pro nás není moc malá ani moc velká.

V hotelu ATOM se o vás skvěle postaráme, ať už je účel vaší cesty jakýkoliv. Náš hotel vám nabízí komfortní a klidné ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích nebo v nadstandardním apartmánu s kuchyňským koutem.

Samozřejmostí ve všech kategoriích ubytování je koupelna vybavená sprchovým koutem, WC a umyvadlem, pokoj vybavený pohodlnou postelí, dostatkem úložných prostor, ledničkou, televizí, telefonem a bezdrátovým internetovým připojením. V pokojích COMFORT je hostům navíc k dispozici také fén a trezor, ve vybraných z nich také placený minibar. V pokojích BASIC hosté mají navíc také rychlovarnou konvici.

Nemusíte být naším hotelovým hostem, abyste si přišli vychutnat skvělá jídla z naší restaurace Molekula. Vaříme českou a evropskou kuchyni a zakládáme si na čerstvých a kvalitních surovinách. U nás si vybere a pochutná milovník masa, čerstvých ryb, ale také vegetarián nebo člověk s bezlepkovou dietou. Ve všední dny servírujeme také cenově výhodná polední menu.

Ty z vás, co jsou na sladké, potěší naše domácí dezerty, které si můžete dopřát společně s výbornou italskou kávou Dolce Nero. Milovníky piva zase potěší čepovaná Plzeň, nepasterizované pivo Gambrinus a každý měsíc také jiný pivní speciál.

Jsme pyšní na naši nabídku českých i zahraničních vín, na jejichž výběru a skladování si dáváme velmi záležet. Co vám budeme povídat, vlastní zkušenost vydá za tisíce slov. Přijďte ochutnat, těšíme se na vás.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)