Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » ubytování v soukromí » Chata U Jelena . Hraběšice (ubytování)

Chata U Jelena . Hraběšice (ubytování) [45425]




Chata U Jelena se nachází v Hraběšicích, jen cca 200 m od SKI parku Hraběšice (Vleky, úprava svahů, zasněžování, večerní lyžování, restaurace,atd...) Malebná horská vesnička je vzdálená 8 km od Šumperka. K ubytování je celkem 45 lůžek, v devíti pokojích. Počet lůžek v pokoji lze přizpůsobit aktuálním požadavkům. Chata Vás nadchne svou osobitou stylovou atmosférou. Při vstupu zavoní domácí dobroty, ohřeje Vás teplo krbu a potěší vřelé přivítání.

Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí, TV a wifi, aby Vám po celou dobu pobytu nic nechybělo. Nově má také finskou saunu, kde se v chladných měsících skvěle prohřejete.

Chatu obklopuje zahrada s posezením, trampolínou, pískovištěm, houpačkami a také uměle zatravněné hřiště, kde si Vy i Vaše děti užíjí spoustu zábavy. Nechybí ani ohniště a gril a na klobáskách z udírny si pochutnají i ty nejmlsnější jazýčky. Nemusíte samozřejmě zůstávat jen přímo u chaty, okolí láká krásnou přírodou, procházkami i přírodním jezírkem. Ani v zimě nebudete zklamáni, jen kousek od chaty se nachází „kopec“ pro zimní sporty.

Každá rezervace musí být provedena písemně, proto prosíme, upřednostňujte při komunikaci s námi náš email


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)