Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-venkov » restaurace, hostinec » Restaurace Dobrá chvíle - Neslovice (restaurace)

Restaurace Dobrá chvíle - Neslovice (restaurace) [45204]



Dobrá chvíle a děkujeme za pár chvilek, které na nich strávíte. Původní restaurace, která pochází ze 70. let, byla v roce 2008 vkusně a moderně zrekonstruována. Současný tým restaurace zde o své zákazníky „pečuje“ od konce roku 2009. Za tuto poměrně krátkou dobu se nám podařilo získat spoustu spokojených hostů, kteří se k nám rádi vracejí.

Prostory jsou u nás rozděleny na větší nekuřáckou restauraci a menší pivnici. Variabilita restaurace umožňuje pořádat svatby, večírky, rodinné oslavyškolení a firemní akce s kapacitami do 90 - 130 míst. Další služby restaurace: velké parkoviště i pro bus, wi-fi, plátno, letní zahrádka s grilem. Přijímáme kreditní karty i stravenky. Prosím, přijďte k nám strávit několik „Dobrých chvil“

Restaurace je vkusně a moderně vybavena. Nabízí možnost pohodlného stolování při jídle nebo příjemné posezení při kávě nebo skleničce dobrého vína. Posedět u nás můžete v nekuřácké restauraci, která je variabilně dělitelná na tři části s kapacitou od 15ti do 90ti osob a v kuřácké pivnici s možností sledování televize s kapacitou asi 35 osob. V letních měsících pro Vás máme nachystanou terasu s pohodovou hudbou. O víkendech pro Vás naši kuchaři na terase grilují steaky a ryby. Našim hostům nabízíme poctivou kuchyni, kladoucí důraz na čerstvé suroviny. Na jídelním lístku a víkendových nabídkách naleznete jednak tradiční oblíbená jídla české kuchyně včetně staročeských moučníků i moderní jídla z mezinárodní kuchyně. Ve všední dny vaříme 3 druhy menu. Pro milovníky ryb připravujeme každý víkend čerstvé ryby. Na našich „víkendovkách“ ale už nesmí chybět ani oblíbená žebra na medu, poctivý steak a několik tradičních českých hotovek. K dobré kuchyni neodlučitelně patří profesionální a vždy milá obsluha, která Vám bude nápomocna a ochotně poradí. Dobře se u nás budou cítit i maminky s dětmi. Nabídneme Vám dětské židličky, abyste mohli bezpečně a v klidu společně stolovat. Maminky u nás mají k dispozici místnost s přebalovacím pultem, kde mohou děti přebalit, případně nakojit. Při rodinných oslavách pro Vás rádi připravíme dětský koutek, kde děti najdou spoustu zajímavých věcí…. Poloviční porce jsou pro nás samozřejmostí, sdělte svoji představu obsluhujícímu personálu. Prostředí restaurace je přívětivé i pro vozíčkáře. Vstup i interiér jsou bezbariérově řešeny, máme pro Vás i prostorné toalety.

 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)