Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » hotel, hostel » Sport V Hotel - Hrotovice (hotel)

Sport V Hotel - Hrotovice (hotel) [45111]



Hotel nabízí moderně zařízené pokoje deluxe nebo classic s celkovou kapacitou 253 lůžek. Ubytovat se můžete například v pokojích s balkony s výhledem na městský zámeček nebo v jednotlivých apartmánech. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédských stolů a vstup do hotelového bazénu.

Uspořádejte kongres nebo školení v jednom z 10 nabízených sálu a salonků s různou kapacitou. Školící místnosti se nacházejí v samostatné části hotelu nebo jsou součástí hotelové restaurace.

Hotel disponuje širokou škálou sportovních a volnočasových aktivit přímo v areálu hotelu. Moderní tenisová hala nabízí kromě kurtů, vyžití pomocí lanové dráhy nebo lezecké stěny. Vyzkoušet můžete laserovou střelnici, bowling, nebo si odpočiňte v bazénu, sauně či v whirlpoolu. Můžete se také připojit k jedné z pravidelných skupinových sportovních aktivit jako jsou například aquaaerobik, spinning, joga...

V bezprostředním okolí hotelu se nachází mnoho zajímavostí, které stojí za Vaši návštěvu. Zde nabízíme výběr některých z nich, další Vám rádi poradíme na recepci hotelu. Výlety do okolí lze zkombinovat se sportovními aktivitami. Velkou výhodou našeho hotelu je možnost provozovat veškeré nabízené sportovní aktivity v jeho areálu bez nutnosti cestovat do jiných zařízení. Sportovní hala, která disponuje dvěma tenisovými kurty, lezeckou stěnou a lanovou dráhou je mimo jiné vhodná pro uspořádání řady teambuildingových aktivit. Při vhodném počasí je možné v nedalekém okolí zajistit outdoorové aktivity v podobě týmových her, adrealinu... Nabízíme kompletní zajištění na míru Vašich požadavků.

Hotelová restaurace disponuje kapacitou 220 míst, tanečním parketem, dataprojektorem a zvukovou aparaturou. Je vhodným místem pro pořádání společenských i firemních akcí a tanečních zábav. Restaurace nabízí také krásný výhled na vodopád a jezírko wellness centra. Pro naše nejmenší je připraven dětský koutek s domečkem a skluzavkou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)