Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » pension » Česká hospoda - Dešná (penzion)

Česká hospoda - Dešná (penzion) [45035]



Ubytování
Nabízíme jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový pokoj s vlastním vchodem, se společnou halou, s koupelnou a s WC.
Dále je k dispozici jeden čtyřlůžkový pokoj s vlastní sprchou a WC.
V hale je lednička a malá kuchyňka.
U pensionu je parkoviště pro auta, zdarma Vám zaparkujeme i Vaše kola v uzamykatelné místnosti.

Restaurace

Předkládáme pestrou nabídku kvalitních pokrmů především české kuchyně. Jsme připraveni splnit Vaše přání jak v restauračním provozu, tak při společenských akcích, jako jsou svatby, oslavy a setkání. Kapacita restaurace je 30 - 35 osob. Kapacita sklepního salonku je 15 osob. V sezóně nabízíme posezení v příjemném prostředí na terase.

Výlety na kole

Po vyznačených cyklotrasách lze absolvovat výlety do řady zajímavých míst. Jako průvodce Vám poslouží velmi přesné cykloturistické trasy s vyznačením délek jednotlivých okruhů a tras  včetně jejich výškového profilu. Mapy jsou k dispozici v místním informačním středisku. Trasy na české straně navazují  na obdobně vyznačené trasy na rakouském území. Jsou voleny tak, aby vyhovovaly různě disponovaným cykloturistům. Vedeny jsou po nově opravených a zpevněných komunikacích.

Výlety na koni

Celoroční provoz jezdecké stáje VALORY  v Plačovicích /1 km od Dešné/, zajistí výcvik pro začátečníky a pokročilé, víkendové projížďky přírodou i hypoterapií dětí s rodiči, výlety nebo projížďky v kočáře.

Soukromá stáj Valory Plačovice
Adresa: Plačovice, 378 81 Dešná
Telefon: +420 384 498 153
Mobil: +420 602 873 072

Rybaření

Pokud máte rádi rybaření, přijdete si na své asi 3 km od Dešné, na Vodní nádrži Dešná. Na 15-ti hektarové nádrži zde hospodaří spolek sportovních rybářů z nedaleké Jemnice. Od začátku se snaží z tohoto revíru utvořit exkluzivní kaprový revír, kde preferuje lov systémem "Chyť a pusť", ale umožňuje i odkup chycených kaprů v míře od 45 cm do 55 cm a amura v míře 60 cm - 80 cm. Další informace a akce, které pořádají, najdete na stránkách www.rybari.jemnice.cz

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)