Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Rakovník » camp, rekreační areál, tábořiš » Tábořiště U Jezu - Račice (tábořiště)

Tábořiště U Jezu - Račice (tábořiště) [44603]




Tábořiště U Jezu Račice je oblíbené ubytování u řeky Berounky. Nachází se v malebném prostředí Křivoklátských lesů. Račice nad Berounkou najdete 18 km od města Rakovník a asi 15 km od Berouna. Díky krásné přírodě je kemp vyhledávaným místem k odpočinku a rekreaci. Na své si zde přijdou nejen turisté, houbaři, vodáci a milovníci rybaření, ale také rodiny s dětmi. Dovolenou můžete strávit také se svými čtyřnohými miláčky, protože u nás jsou vítáni.

Nejčastějšími návštěvníky našeho kempu jsou vodáci plující po proudu Berounky a trampové brouzdající křivoklátskou krajinou.

Letní sezóna je závislá na počasí. Začíná obvykle v polovině května a končí v polovině září.

Ubytování u Berounky

Nejvyužívanější možností ubytování v našem kempu jsou vlastní stany. V případě zájmu pronajímáme stany včetně spacích pytlů (spacáků) a také plně vybavené karavany. Momentálně jich k pronájmu nabízíme 5. Je nutné je zarezervovat předem. Ve výbavě karavanu nechybí nádobí, ložní prádlo ani vařič. Parkování je možné přímo vedle stanů a karavanů. Pro nájemce karavanů jsou zajištěny přípojky elektrické energie a také výměna plynových bomb. Kapacita kempu Račice je 60 stanů + 5 karavanů.

Stravování v kempu na řece Berounce

V místě kempu si můžete nakoupit vše potřebné v naší minismíšence a také prodejním stánku. Minismíšenka vám nabídne čerstvé sladké i slané pečivo, masné výrobky včetně uzenin, jogurty, sýry a další mléčné výrobky a také nápoje. V prodejním stánku nabízíme točenou zmrzlinu, ledovou tříšť, langoše, párky v rohlíku a další chutná jídla. Velmi oblíbené je točené pivo a kofola.

Mimo kemp vám doporučujeme využít Restauraci Na Palouku s dostatečnou kapacitou 60-ti míst k sezení a sálem pro 80 hostů. V restauraci se vaří převážně tradiční česká kuchyně. Jídlo z restaurace vám rádi zajistíme.

Vybavení kempu Račice

Kemp je vybaven velmi dobře. Nově vybudované sociální zařízení (WC a sprchy) jsou čisté a upravené. Samozřejmostí je pitná a teplá voda. Pro maminky s malými dětmi jsou připraveny přebalovací pulty.

Pro táborníky nabízíme možnost vypůjčení míčů na volejbal a fotbal. Tyto sporty si můžete zahrát na nedalekém hřišti. Dále půjčujeme vybavení na Petanque, které patří mezi oblíbené hry.

Pro děti

I děti si zde užijí plno zábavy. Nově jsme pro ně pořídili pískoviště, houpačky, kolotoč, dětský domeček, trampolínu, klouzačku a různá překvapení. Novinkou je zde také stolní tenis a prolézačka.

Koupání, camping, turistika, cykloturistika a sjíždění Berounky

Pokud máte rádi přírodní koupání a vodní sporty, přímo z kempu je upravený přístup do řeky Berounky. Pro milovníky turistiky a cykloturistiky jsou v okolí kempu připraveny lesní cesty a cyklostezky.

Po proudu řeky Berounky se nachází velké množství půjčoven lodí, raftů, kánoí, plachetnic, jachet, kajaků, šlapadel a veškerého vodáckého vybavení. Pokud je stav vody ideální, sjízdnost řeky Berounky je perfektní.

Neváhejte navštívit kemp Račice nad Berounkou na řece Berounce a užijte si klidnou dovolenou v krásně přírodě.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)