Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Kroměříž » hotel, hostel » Hotel La Fresca - Kroměříži (hotel)

Hotel La Fresca - Kroměříži (hotel) [44406]

UNESCO

Ubytujte se přímo v srdci nádherné Kroměříže, v interiérech, které snoubí luxusní vybavení pokojů, spolu s dechberoucí architekturou dávných mistrů. Hotel La Fresca je jedním z pyšných výherců udílení cen Czech Hotel Awards 2017. Tímto bychom chtěli poděkovat všem našim příznivcům. Jen díky Vám, našim milým hostům, můžeme dělat to, co nás opravdu baví. Děkujeme.

Objevujte krásy města zapsaného na Seznamu světového kulturního dědictví Unesco. Města, které Vám učaruje. Náš hotel je OFICIÁLNĚ CERTIFIKOVÁN, a proto se můžete spolehnout na tu nejvyšší kvalitu ubytování i služeb. 

Naši kuchaři  připravují tradiční pokrmy českého kulinářského umění z konce 19. století inspirované mistrovsky vypracovanými postupy našich předků. Vaříme výhradně z kvalitních a čerstvých surovin s minimem dochucovacích prostředků. Používáme šetrné úpravy surovin pro zachování jejich nejlepších vlastností. Kuchyně je otevřená, nenechte se tedy dvakrát pobízet k nahlédnutí do divadla chutí a vůní. Chody aktuálně obměňujeme podle sezóny a nabídky místních pěstitelů a farem. Připravena pro Vás máme také úžasná vína z moravských vinic.

Restaurace je nekuřácká.

Sníte o malé pohádkové svatbě? V tom případě je pro Vás Kroměříž a hotel La Fresca ideálním místem! Užijte si nádherné prostory v secesním stylu přímo v historickém centru města, které se snoubí s vynikající gastronomií. Hostinu si užijete ve zrekonstruovaných historických prostorách našeho hotelu či na hotelové letní terase.

V rámci svatebních služeb Vám nabízíme:

  • kompletní přípravu svatby dle Vašich představ

  • ubytování pro novomanžele v komfortně zařízeném a svatebně vyzdobeném apartmá

  • květinovou výzdobu 

  • svatební menu dle Vašeho přání

  • přípravu svatebního dortu

  • přípravu rautu, sladkého cukroví, koláčků, svatebních perníčků s monogramem a další

Rádi se s Vámi sejdeme v hotelu, abyste si mohli prohlédnout všechny prostory a domluvíme s Vámi detaily Vaší svatby. Neváhejte nás kontaktovat!

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)