Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion Sedlecký dvůr - Sedlec (ubytování)

Penzion Sedlecký dvůr - Sedlec (ubytování) [43957]




Penzion Sedlecký dvůr s.r.o

Vítejte v Lednicko-valtickém areálu Sedlecký dvůr nabízí ubytování ve vinařské obci Sedlec u Mikulova, 7 km od hlavního města vína, města Valtice, na cyklostezce mezi Lednicí a Mikulovem.

Nabízíme: - 1 apartmán 2+kk, (2x dvoulůžko, přistýlka možná) - 6 pokojů dvoulůžkových (oddělená lůžka) - 3 pokoje čtyřlůžkové (manželské lůžko + dvě oddělená lůžka) - 1 pokoj čtyřlůžkový, bezbariérový (dvě oddělené ložnice) - na všech pokojích soc. zařízení, sprcha a WC - malý kuchyňský kout s MWT součástí jídelny pro Vaše potřeby během dne a večera - wifi připojení v celém objektu - bohatou snídani bufetem - privátní, uzavřené parkoviště, 6 míst zastřešené stání - uzamykatelná místnost pro kola i motorky - prostorný, uzavřený dvůr - vinárna pro společenské akce ( možnost zajištění rautu) - objekt střežen kamerovým systémem

Facebook: .facebook.com/groups/1397390320349353/

V dosahu : restaurace Panská sýpka - 60m

Prodejna potravin 250 m, občerstvení - místní hostinec s terasou a hřištěm pro děti 150 m, vyhlášenou ochutnávku vín s grilovaním 200 m.

Pokud k nám pojedete vlakem, pak nádraží je 500 m. A autobusová zastávka 400 m od penzionu. Naplánujte si program .cyklo-jizni-morava.cz .zamek-valtice.cz .stezky.cz .vinazmoravy.cz .mikulov.cz http://chaplin-cafe.cz/domu v dosahu 3km http://itras.cz/lom-u-marianskeho-mlyna/ - koupání http://www.aqualand-moravia.cz/ http://www.therme-laa.at/cs Potřebujete si půjčit kolo? Jsme schopni kola zajistit.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)