Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Vinařský dům - Sedlec (ubytování)

Vinařský dům - Sedlec (ubytování) [43956]




Ubytování ve Vinařském domu Sedlec je vám k dispozici po celý rok. Jaké to u nás je?

O našem penzionu Ubytování ve Vinařském domu Sedlec je vám k dispozici po celý rok. Jaké to u nás je? Najdete u nás klasické opoje i apartmány, které mají vlastní kuchyňku. Naše pokoje mají vždy vlastním sociálním vybavení. Máme jeden apartmán, který je kompletně bezbariérový. Vinný sklep je přímo součástí našeho penzionu. Teplé letní večery můžete trávit na jedné ze dvou teras. Máme i plynový gril 🙂 Pro konání firemních akcí a rodinných oslav je k dispozici také velká společenská místnost. Psi, kočky a jiní domácí mazlíčci jsou u nás vítáni.

Jaké máme pokoje Tři dvoulůžkové pokoje s přistýlkou: Manželská postel, přistýlka, noční stolky, šatní skříň, komoda, sprcha, záchod. Jeden třílůžkový pokoj: Tři postele, noční stolky, šatní skříň, komoda, sprcha, záchod. Tři čtyřlůžkové apartmány s kuchyňkou (jeden apartmán je s bezbariérovým přístupem): Manželská postel, dvě jednolůžkové postele, noční stolky, šatní skříň, mikrovlnka, vařič, lednice, kuchyňka, rychlovarná konvice, stolek, židle, sprcha, záchod. Jeden pětilůžkový dvoupokojový apartmán s kuchyňkou: Tři jednolůžkové postele v jednom pokoji, dvě jednolůžkové postele druhém pokoji, noční stolky, šatní skříň, mikrovlnka, vařič, lednice, kuchyňka, rychlovarná konvice, stolek, židle, sprcha, záchod.

Jaké vybavení budete mít k dispozici Půjčovnu a úschovnu kol. Společenskou místnost s televizí a DVD přehrávačem (dají se zde pořádat školení pro až 20 lidí). Varnou konvici ve společenské místnosti, kde si můžete uvařit kávu nebo čaj. Lednici s chlazenými nápoji ve společenské místnosti (vína, džusy, energetické nápoje). Infra saunu pro dvě osoby. Stolní fotbálek. Venkovní plynový gril. Venkovní posezení (židle, stůl, slunečník). Dětské pískoviště.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)