Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion U vinice - Sedlec (ubytování)

Penzion U vinice - Sedlec (ubytování) [43955]




Penzion u Vinice - Sedlec Nabízíme ubytování v penzionu ve vinařské obci Sedlec. Penzion se nachází v klidné okrajové části poblíž vinic. Penzion byl postaven v roce 2008 nad původním vinným sklepem.

Nachází se na křižovatce cyklotras mezi Lednicí, Valticemi, Mikulovem a Pálavou. Ubytování je vhodné pro rodiny, cyklisty. Akce pro skupiny: posezení u vína s občerstvením - individulální nabídka ( 400,- Kč/osobu za jídlo, obložené talíře a pochutiny a konzumaci vína na celý večer)

Ubytování: 2-lůžkové pokoje 4-lůžkový pokoj 4-lůžkové apartmány (2 x 2-lůžkový pokoj, jeden je průchozí) Rezervovat

Vybavenost: Koupelna s WC ke každému pokoji nebo apartmánu. TV na pokoji. Společná kuchyňka, plně vybavená. Jídelna v lisovně vinného sklepa. Klimatizace (v apartmánech za příplatek). Kolárna. Wi-Fi zdarma. Grilování na dvorku.

Strava: Vlastní vaření (potraviny 400m) v plně vybavené kuchyni. Restaurace 400m. Snídaně děláme pro skupiny nebo po domluvě dle aktuálního zájmu. Jednotlivci můžou při rezervaci nahlásit zájem o snídaně a cca 2 dny před příjezdem si zavolat, zda v termínu budem snídaně dělat.

Typy na dovolenou: Cykloturistika a pěší turistika Památky Lednicko-valtického areálu Stezka svobody a Brána ke svobodě Rakouské pohraničí Aqua park Aqualand Moravia Vinařství

V okruhu do 10 km je dostupná většina zajímavostí a památek Lednicko-valtického areálu: Zámek a Zámecký park Lednice Zámek Valtice Zámek Mikulov Pálava Pěchotní opevnění a mnoho dalších Více v sekci Tipy na výlety

POZOR: Leden 2018 uzavřeno z důvodu rekonstrukce. Na sezonu 2018 pro naše hosty připravujeme novinky: - Nové sprchové kouty. - Nové skříně. - Nové postele na apartmány místo rozkládacích gaučů. - Nové zrcadla do koupelen. - Nová společná kuchyň. - a další opravy a úpravy.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)