Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » ubytování v soukromí » Apartmány FOJTOVA STUDNA - Sedlec (ubytování)

Apartmány FOJTOVA STUDNA - Sedlec (ubytování) [43953]




Vítejte u Fojtovy studny, milí návštěvníci! Jsme rádi, že jste k nám zavítali, i když zatím jen virtuálně.

Právě si prohlížíte stránky soukromého ubytování v apartmánech v Lednicko-Valtickém areálu na jižní Moravě. Ptáte se, proč byste se měli ubytovat právě u nás? Fojtova studna vám může nabídnout více než jen postel a střechu nad hlavou: ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou dětský koutek a spoustu dalšího dětského vybavení, které Vám zpříjemní dovolenou s dětmi uschování kol a kočárků v uzamykatelné kolárně možnost zapůjčení kol, vč. dětské sedačky ubytování se psem, který bude mít možnost výběhu v uzavřeném dvoře wi-fi připojení zdarma parkování přímo u domu možnost zajištění stravy, ochutnávky vína ve sklípku, posezení u cimbálu a dalších společenských akcí nekuřácké prostředí, kouření je dovoleno výhradně ve venkovních prostorách a v neposlední řadě rodinnou atmosféru, vlídné slovo a dobrou radu

Apartmán standard (1+ kk) Apartmány standard jsou umístěny v prvním patře domu, vstupuje se do nich ze zastřešené terasy. Vstupní chodbičky v těchto apartmánech slouží zároveň jako kuchyně. Kuchyňské linky jsou vybaveny jednoplotýnkovým indukčním vařičem resp. dvouplotýnkovým elektrickým sporákem. Dále jsou v kuchyňkách k dispozici lednice, rychlovarné konvice, hrnce, pánve a další běžné kuchyňské vybavení. Pokoje jsou vybaveny mj. skříní, jídelním stolem, konferenčním stolkem a dalším drobným nábytkem. Koupelny jsou vybaveny sprchovými kouty (některé s masážními boxy), wc a umyvadlem. Hosté mají k dispozici ručník a mýdlo, samozřejmostí je toaletní papír.

Apartmán nadstandard (1+kk) Apartmán 4 je umístěn v prvním patře domu se vstupem ze zastřešené terasy. Prostorné zádveří, z něhož se vstupuje do hlavní části apartmánu, je vybaveno velkou šatní skříní. Hlavní část apartmánu je tvořena kuchyňským koutem s jídelním stolem. Kuchyně je vybavena čtyřplotýnkovou elektrickou varnou deskou, troubou, lednicí, myčkou, rychlovarnou konvicí a topinkovačem. K dispozici je nádobí pro vaření běžných i složitějších jídel. Pokoj je vybaven dvěma manželskými postelemi a velkou rozkládací sedací soupravou, na které se pohodlně vyspí další dvě osoby. V koupelně je k dispozici sprchový kout s vaničkou, wc, umyvadlo a automatická pračka. Hosté mají k dispozici ručník a mýdlo, samozřejmostí je toaletní papír.

Apartmán 7 je jako jediný umístěn v přízemí domu. Prostorná vstupní chodba slouží zároveň jako kuchyně. Kuchyňská linka je vybavena dvouplotýnkovým indukčním vařičem. Dále je zde k dispozici lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a topinkovač. K dispozici je nádobí pro vaření běžných i složitějších jídel. Pokoj, který je propojený s chodbičkou, disponuje manželskou postelí a dvěma dalšími lůžky. Kromě toho je vybaven také skříní, jídelním stolem, konferenčním stolkem a dalším drobným nábytkem. V koupelně je k dispozici prostorný sprchový kout, wc a umyvadlo. Hosté mají k dispozici ručník a mýdlo, samozřejmostí je toaletní papír.

Apartmán 2+1 Apartmán 8 rosé je umístěn v přízemí domu. Jedná se o apartmán s dispozicí 2+1 – 2 ložnice po čtyřech lůžkách. V jedné ložnici je navíc umístěna dětská postýlka, ve druhé ložnici dětské lůžko 160 cm. Apartmán disponuje prostornou koupelnou s vanou, WC a automatickou pračkou, a dále vlastní kuchyňkou s posezením. Kuchyňka je vybavena lednicí, indukční varnou deskou, mikrovlnkou, troubou a myčkou.

Pokoj bez kuchyňky Pokoje bez kuchyňky jsou umístěny v prvním patře domu, vstupuje se do nich ze zastřešené terasy. Z chodbičky se vstupuje do koupelny s WC a do ložnice. Pokoje jsou vybaveny skříní, psacím stolem a dalším drobným nábytkem. V koupelnách je sprchový kout, WC a umyvadlo. Hosté mají k dispozici ručník a mýdlo, samozřejmostí je toaletní papír.

Jídlo & víno Stravování si hosté zajišťují individuálně: apartmány jsou vybaveny kuchyňkami, v obci je samoobsluha COOP. Navíc je zde nově otevřená restaurace Panská sýpka (5 minut chůze od nás), kde je možné zajít na oběd či večeři, a dvě hospůdky pro posezení uvnitř i venku. Po dohodě vám můžeme zajistit společenské akce dle vašich představ, např.: večerní grilování ochutnávka vína ve vinném sklípku posezení s vínem u cimbálu


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)