Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-venkov » hotel, hostel » Krčma a hotel U Císařské cesty - Branišovice (hotel)

Krčma a hotel U Císařské cesty - Branišovice (hotel) [43781]




Císařská cesta mezi Vídní a Prahou byla budována v 17. století. Tato obchodní stezka tehdy znamenala jedinou možnost relativně bezpečného cestování v kraji plném dravé zvěře a loupeživých band. Poutníky a kupce, putující od jednoho opevněného sídla k druhému, bylo však potřeba ubytovat a nasytit. Za tímto účelem byly postupem času budovány krčmy. Některé, tak jako ta naše, prosluly nejen svou pohostinností, ale i kvalitním servisem a dobrou zábavou, že se v nich zastavovaly k odpočinku i jejich císařské milosti. My chceme navázat na tuto tradici, a proto jsme vytvořili místo, kde se mohou při skvělém jídle, pití a dobré zábavě potkávat místní lidé i pocestní ze všech koutů světa.

Pokoje s nádechem středověku Nebo také sekničky, jak jim u nás na hotelu domácky říkáme, jsou stylově zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením (vana/sprcha, toaleta). Své tělo můžete složit ve dvoulůžkovém, třílůžkovém nebo pětilůžkovém pokoji.

Standardní pokoje Moderně zařízené pokoje v podkroví jsou třílůžkové až šestilůžkové, s možností přistýlky na každém pokoji. V dolním patře je umístěno sociální zařízení (vana, toaleta), kuchyňský kout vybaven lednicí a varnou konvicí, posezení a jedno z lůžek. Zbylá lůžka najdete v horním patře. Pokoje jsou klimatizované.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)