Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Penzion Kašenec (penzion)

Penzion Kašenec (penzion) [43437]



Penzion Kašenec se nachází v obci Kašenec, na hlavním tahu Znojmo - Brno, cca 23 km od Znojma a Moravského Krumlova. Přibližně 15 km od penzionu jsou vodní nádrže Nové Mlýny. Rekreační oblast s možností rybaření i koupání. Penzion Kašenec nabízí příjemně zařízené pokoje. Pokoje v Penzionu Kašenec jsou vybavené bezplatným Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a koupelnou se sprchou. Ubytovací kapacita je 24 lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Penzion Kašenec hostům nabízí vlastní restauraci, která je otevřená denně od 7 - 24 hodin a podávají se pokrmy české i mezinárodní kuchyně. Možnost výběru studených i teplých pokrmů.

V okolí se nachází Miroslav, od Znojma severovýchodním směrem. Město se rozkládá mezi Dyjsko-svrateckým úvalem a Bobravskou vrchovinou. Jižním a západním směrem od města můžete pozorovat rozlehlé vinohrady a severovýchodním směrem ovocné sady. Jihozápadním směrem od města je vybudovaná vodní nádrž Oleskovice. V jižní části této vodní nádrže je lyžařský vlek pro vodní lyžování. Ve městě je křižovatka několika lokálních cyklistických tras a dálkové trasy nazvané Znojemská.

Penzion Kašenec zabezpečuje také pro své hosty: Parkoviště zdarma Restaurace- 70 míst Domácí zvířata povolena Terasa - 90 míst Nekuřácké pokoje Kontinentální snídaně Rodinné pokoje Topení Prostor pro kuřáky Internet v podobě Wi-Fi a LAN.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)